StartLakberendezésDesignMagyarország 23. a Design Világ Ranglistán

Magyarország 23. a Design Világ Ranglistán

23. Magyarország az A’Design által Éltere hívott Design Világ Ranglistán a WDR-en. Ezzel 14 helyet javítva legutóbbi helyezésén.

World Design Rankings (WDR)  az országok díjazott dizájnereinek és elnyert díjainak pontozásával létrehozott Világ Dizájn Ranglista. A dizájn ranglista célja, hogy bemutassa a dizájn helyzetét a világban és hozzájáruljon a globális tervezési kultúrához.

A design ranglistán, az országok elért helyezését, az országot képviselő dizájnerek és elnyert dizájn díjak száma határozza meg. A különböző díjaknak különböző pontszámokat adnak és végül az összesített pontszám adja a végeredményt.

Tipp: Nem először számolunk be a dizájn világranglistáról és az A’Design díj győzteseiről. Érdemes megnézned a régebbi győzteseket ebben a cikkben ahol a designereket és munkáikat bemutatjuk. Vagy a 2017-es dizájn világranglistát és a magyar helyezést.

Világ Dizájn Ranglista 2018-as legfontosabb változásai

A 2017-es időszakhoz képest 2018-ban nem volt jelentős mozgás az első 10 helyezésben az egy évvel ezelőtti listához képest. Az első 10 ország gyakorlatilag nem is változott, csak páran helyet cseréltek, 1-1 helyezést fel-le mozogva.

Továbbra is az Amerikai Egyesült Államok, Kína és Japán őrzi az első 3 helyet, akiket Olaszország, az Egyesült Királyság, Hong Kong, Török ország, Taiwan, Portugália és végül Ausztrália követ. 

2018-ban érdemes még megemlíteni a 3 új országot akik felkerültek a listára, amik Botswana, Bahrein és Costa Rica.

Magyarország a 23. helyen szerepel, ami egyáltalán nem rossz helyezés ha figyelembe vesszük, hogy 99 ország van a listában. Külön öröm, hogy a 2017-es eredményekhez képest Magyarország a design világranglistán 2017-ben még csak a 37. helyezett volt.

EZ IS ÉRDEKELHET:  2 különleges dizájn szék mai tervezőktől

Világ Dizájn Ranglista - Word Design Ranking 2018

Magyarország helyzete a Design Word Ranking szerint.

Magyarországot jelenleg 42 dizájner képviseli. A Magyar dizájnerek díjainak összpontszáma alapján került kis országunk a 23. helyre. Ez a szám nemrégiben még csak 31 volt, így a jelenlegi magyar dizájner listára 11 új Magyar dizájner került fel. 

Tipp: Ha szeretnéd megnézni a Magyar dizájnerek bemutatkozását és díjait, eredményeit, akkor látogasd meg a Magyar dizájner listát és kattints a nevekre.

Talán itt a legérdemesebb megemlíteni, hogy az A’Design Award 2018 – 2019-es nevezési időszaka jelenleg még nyitva van, így ha szeretnél indulni, még nem késő nevezned!

Nevezz az A’Design Awards versenyre most. nevezéshez klikkelj erre a linkre. Egy gyors és ingyenes regisztráció után, fel is töltheted a nevezésedet. Fontos, hogy nevezni számtalan kategóriában lehet! Az A’Design versenye szinte minden témát felölel. 

Magyar dizájner lista Világ Dizájn Ranglista - Word Design Ranking 2018

Szeretnénk egy kis kedvcsinálót is adni ahhoz, hogy nevezz az A’Design Awards 2018 – 2019-es versenyére. Most megnézheted pár kategória győzteseit.

A’ Design ranglista helyezések belső tér kategóriában

Az első díjazottak az általuk megalkotott belső terekkel nyerték el az elismerést. Nézzünk közülük párat elsőnek.

A G Space Fodrász szalon Tajvanban található és még 2016-ban készült el. A tervezők egy 8 méteres területet osztottak szét négyzetek alkalmazásával és több mint 300 izzót használtak fel a hangulat megteremtéséhez.

A'Design Award - világ ranglista belső tér, interior győztesA'Design Award - világ ranglista belső tér, interior győztesA'Design Award - világ ranglista belső tér, interior győztesA'Design Award - világ ranglista belső tér, interior győztesA'Design Award - világ ranglista belső tér, interior győztes

A Zhongnan Mansion klubbház 2017-ben épült kínában. A klubbház föld alatti és föld feletti szintekkel is rendelkezik. A medence víz a tükörszerű hatásával, határtalanul csatlakozik a környezetéhez.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Luxus üvegház – hihetetlen kilátás és rendkívüli luxus Los Angeles-ben

 [ninja-inline id=10480]

világ-ranglista-belső-építészet-2018világ-ranglista-belső-építészet-2018világ-ranglista-belső-építészet-2018világ-ranglista-belső-építészet-2018világ-ranglista-belső-építészet-2018 világ-ranglista-belső-építészet-2018világ-ranglista-belső-építészet-2018

2017 augusztusában adták át a De Vinos Y Viandas bor boltot a Spanyol Valladolid városában. A kialakított térben a bordák hatására az ügyfelek úgy érzékelik, mintha a tér folyamatosan változna, míg a tükörképek furcsa homályos képei teljes összhangban vannak a furcsa koncepcióval. 

Word-Design-Ranking-interior-Word-Design-Ranking-interior-Word-Design-Ranking-interior-Word-Design-Ranking-interior-Word-Design-Ranking-interior-

A’ Design ranglista helyezések bútor-dekoráció kategóriában

A Spot nevű többfunkciós kanapét a Decameron Brazil design studió tervezte. A kanapé funkció és beállításai többféle képen állíthatóak, ahogy a hátálma hossza is. Lehetőség van még az elektromos eszközök töltésére is.

A'Design díj bútor győztesA'Design díj bútor győztesA'Design díj bútor győztesA'Design díj bútor győztesA'Design díj bútor győztesAAz Exo design szék Svilen Gamolov nevéhez fűződik. A szék a modern belső terek számára készült, olyan minimalista vonalakkal, amik egy szobor érzetét keltik. 

Design Word Ranking - 2019 dizájn székDesign Word Ranking - 2019 dizájn székDesign Word Ranking - 2019 dizájn székDesign Word Ranking - 2019 dizájn székDesign Word Ranking - 2019 dizájn szék

A Little Bo virágos váza, Santiago Bautista tervező alkotása. A terv célja az volt, hogy egy olyan vázát hozzon létre ahol a virág a terv és a megjelenés részévé válik. Végül a virág egy négylábú állat fejeként meghatározza a folyamatosan változó személyiséget.

Word Design Rangking 2019 - virág váza A DesignWord Design Rangking 2019 - virág váza A DesignWord Design Rangking 2019 - virág váza A DesignWord Design Rangking 2019 - virág váza A Design

A’Design csomagolás kategóriája a Világ Dizájn Listán

Excalibur Limited Edition exkluzív csomagolás megalkotója a Shanghai Fengsheng Cai. Az inspirációt Arthur Király Excalibur kardja adta. A csomagolás könnycsepp gyémánt alakja azt elképezi, hogy a whiskey minden cseppje milyen értékes.

Világ Dizájn Lista - A Design csomagolás győztesVilág Dizájn Lista - A Design csomagolás győztesVilág Dizájn Lista - A Design csomagolás győztesVilág Dizájn Lista - A Design csomagolás győztesVilág Dizájn Lista - A Design csomagolás győztesA Világ Dizájn Lista – A’Design divat díjazott

A Bird of Passage női kollekció tervezője, Sharvani Khot. Ez a gyűjtemény az élet mozgását, a jó idők változatos aspektusait és az ünneplés lehetőségeit mutatja be.

Világ Dizájn Rangllista - A Design divat 2019Világ Dizájn Rangllista - A Design divat 2019Világ Dizájn Rangllista - A Design divat 2019Világ Dizájn Rangllista - A Design divat 2019Világ Dizájn Rangllista - A Design divat 2019

A Világ Dizájn Lista – A’Design világítás díjazott

A Mozaik system modulális világítási rendszert Davide Oppizzi munkája. Az inspirációt a mozaikok és geometria formáik adták és a meteorotok fényes eséseset szimbolizálja.

Világ Dizájn Lista 2019 - A Design világításVilág Dizájn Lista 2019 - A Design világításVilág Dizájn Lista 2019 - A Design világításVilág Dizájn Lista 2019 - A Design világításVilág Dizájn Lista 2019 - A Design világítás

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

Napszemüveg viselet: stílustippek és gyakori hibák

A napszemüveg nem csupán a nyári napok elengedhetetlen kiegészítője, hanem az év többi szakában is fontos szerepet játszik a mindennapi öltözködésben. Egy jól megválasztott...
- Hirdetés -

Érdekes

Jópofa sapka és arcmaszkok felnőtteknek és gyerekeknek (webáruház)

Kötött szakállas és egyéb mókás jópofa sapka és arcmaszkok felnőtteknek és gyerekeknek egy webáruházban. Már nem újdonság de érdemes róla újra beszélni, hiszen bővített választékkal...

Húsvéti képek és képeslapok, amiket ingyen használhatsz akár dekorációhoz is

Húsvéti képek amiket dekorációhoz és képeslapokhoz használhatsz A húsvéti képek használata dekorációként és a húsvéti képeslapok készítése ma már majdnem olyan hagyomány mint a tojásfestés....

Csomagfeladás: tedd ezt is tudatosan!

Tudatos csomagolástechnika alkalmazásával te is hozzá tudsz járulni a környezetterhelés csökkentéséhez.

Valahol egy messzi galaxisban – űrmintás kiegészítők otthonra!

A távoli égbolt a szobánkba költözik! Csillagfényű lámpák, Hold alakú kispárnák, mintás ágyneműhuzatok- nem csak a galaxis szerelmeseinek! Varázsolódjunk el egy különleges űrutazással! Meghódítani a...

Bizarr kerti törpék- őrült giccsparádé a kertben!

A kerti törpék visszatértek, hogy megújult, bizarr külsejükkel újra meghódítsák otthonunkat! A humoros kiegészítők mókás, üde színfoltok a kertben, összegyűjtöttük hát a legszórakoztatóbb darabokat! A...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod