StartÖtlettárKreatív - Csináld magad22 Halloween dekoráció, dísz - gyorsan és egyszerűen

22 Halloween dekoráció, dísz – gyorsan és egyszerűen

22 Halloween dekoráció, dísz, amit egyszerűen és gyorsan elkészíthetsz az otthon megtalálható dolgaidból. Tökéletes ötletek utolsó pillanatokra.

A Halloween dekoráció, dísz ma egyre népszerűbb itthon is. Különösen, hogy igen vidám, horror és rémisztgetős témáról van szó. Persze a Halloween tök mindenkinek eszébe jut, most azonban szándékosan nem a Tökre, hanem a gyorsan és olcsón elkészíthető dekorációkra koncentráltunk.

Sokszor csak az utolsó pillanatokban jut eszünkbe, hogy valami díszítést szerettünk volna készíteni. A Halloween ráadásul egy viszonylag frissen gyökeret vert ünnep így bár a téma nagyon népszerű és nem is nehéz, még biztos kevés díszítés készült otthon. Ebben próbálunk most segíteni ezzel a válogatással.

A Halloween dekoráció és díszítés válogatásunkba szinte minden hagyományos díszítési elem ami kapcsolódik az ünnephez megtalálható. Van itt pók, halálfej, szellem, múmia… Egy közös van mindegyikben, hogy szinte mind percek alatt elkészíthető.

Ebben a válogatásban megtalálod a fali díszeket, asztali díszeket, a kicsi és nagy méretben egyaránt. Vágj bele és díszítsd fel Tis otthonod Halloween hangulatba.

 

Origami lámpa Halloween dekoráció, dísz

Igazán egyszerűen és gyorsan készen van, ez a Halloween lámpa, amihez a kis lámpásokat origamival, azaz magunk hajtogatva készíthetjük el. Pár száraz gajon kívül csak egy kis papír, ragasztó, filctoll, na meg egy karácsonyi lámpa szükséges. Forrás: Handmade Charloette

origami Halloween lámpaorigami Halloween lámpa origami Halloween lámpaorigami Halloween lámpaorigami Halloween lámpa

Halálfej cérna kép – Halloween dísz, dekoráció

Bár nehéznek tűnhet ennek a cérna képnek a megvalósítása, az elkészítése mégis nagyon egyszerű és nem is tart túl sokáig. A képkeretet mi is elkészíthetjük, de akár használhatunk kész keretet is. Ezután csak egy halálfejes képre pár gombostűre, na meg cérna és a türelmünkre van szükség. A Beautiful Mess oldalon megnézhetitek, hogyan lehet a gombostűket könnyen elhelyezni, majd cérnával elkészíteni a halálfejet.

Halálfej kép cérnából - Halloween dísz dekoráció Halálfej kép cérnából - Halloween dísz dekorációHalálfej kép cérnából - Halloween dísz dekorációHalálfej kép cérnából - Halloween dísz dekoráció

Tök lufi cukorkával töltve – Halloween alapfelszerelés

Az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb ötlet, ami mégis bármelyik lakásba, háztartásba elhelyezhető Halloween alkalmából. Egy egyszerű Halloween lufihoz tényleg csak pár percre van szükség. Természetesen érdemes többet készíteni belőle. Forrás: The Gunni Snack

Halloween lufiHalloween lufi

A felturbózott változatba lehet cukorkát és csokit is rejteni, ahogy a kis videóban is látható.

Helloween ajtódísz, cukor – csoki tartó

Kültérre és beltérre is kirakható ez a Helloween, tök ajtódísz, amibe csoki és cukorka is elhelyezhető, sőt akár cukorka nélkül is igen jól mutathat. Ha meglátogatjátok Cherissed Bliss oldalát, akkor az elkészítési leíráson kívül, egy brownie receptet is találhattok.

halloween tök ajtó dísz és cukorka tároló Halloween halloween tök ajtó dísz és cukorka tároló Halloweenhalloween tök ajtó dísz és cukorka tároló Halloweenhalloween tök ajtó dísz és cukorka tároló Halloween

Pókhálós ajtódísz avagy Halloween koszorú, díszítés

Szintén Cherissed Bliss oldalán található az alábbi pókháló koszorú, vagy ajtódísz aminek az elkészítése még leírás nélkül se lehetetlen. Mindössze pár műanyag pókra, kis fekete és fehér anyagra, meg valamilyen kerek keretre van csak szükség, hogy kész legyen a Halloween ajtódíszünk.Pókháló ajtódísz HalloweenPókháló ajtódísz Halloween Pókháló ajtódísz HalloweenPókháló ajtódísz HalloweenPókháló ajtódísz Halloween

 

Parti papír tök csokival és cukorral töltve

Egy Halloween dísz amit el lehet ajándékozni, vagy meg is lehet enni. Nem csak a gyerekek kedvence lehet ez a papír tök, hanem akár egy házibuliban is jó szolgálatot tehet. Ha egy olyan díszítést szeretnénk ami az ünnep végén nem a dobozba, vagy a szemétbe kerül, akkor nem érdemes tovább keresgélni. Nézzétek meg, hogy kell elkészíteni, az onelitleproject oldalon.

Parti papír tök Halloweenre

Véres gyertya – horror Halloween-re

A gyertya mindennapi kiegészítő, itt a lehetőség, hogy Halloween alkalmából külön gyertyát helyezz ki. Végy egy fehér és egy vörös gyertyát meg pár szöget és máris kész a horror, megkínzott, vérző gyertyád. Forrás: Family Chic

véres horror gyertya - Halloween véres horror gyertya - Halloweenvéres horror gyertya - Halloween

 

Szellem nyalóka csokor

Legyen a Halloween díszítés, egyszerű és még hasznos is? Itt a szellem nyalóka. Végy egy doboz nyalókát, csomagold át, vagy be őket és készíts nekik egy megfelelő kis kínálót, máris kész a gyerekek kedvenc horror díszítése ami egyben fogyasztható is. Forrás: A Beautifull Mess

Szellem nyalóka - Halloween dekoráció dísz Szellem nyalóka - Halloween dekoráció díszSzellem nyalóka - Halloween dekoráció dísz

Halloween konzervdoboz lámpa

Készítsd el a saját Halloween lámpásodat 10-20 perc alatt. Természetesen bármilyen feliratot felrakhatsz erre a kis lámpásra, vagy gyertyatartóra, amit a jolly mom oldalán találtuk.

Konzervdoboz lámpa HalloweenKonzervdoboz lámpa Halloween

Szappan és kézmosó Halloweenre

Biztosan a gyerekek kedvence lesz otthon a horror kézmosó és szappan. Csak egy kis átlátszó folyékony szappanra és pár mini pókra és egyéb olcsó műanyag kiegészítőkre van szükség. Nem nehéz elkészíteni segítség nélkül se, de a Little Bins for Litle Hands oldalon a teljes leírást is megnézhetitek.

Rémszappan Halloween dísz dekorációRémszappan Halloween dísz dekoráció

Kerti szellem – Halloween dekoráció, díszítés

Ez a kerti szellem, könnyen elkészíthető Halloween dekoráció, ami a kert dísze lehet. Az elkészítéshez csak egy kis drótra, karácsonyfa izzóra és egy átlátszó zacskóra, no meg némi kézügyességre van szükség. Érdemes a Princess Pinky Girl  oldalon megtekinteni mi is a titka ennek az igazán egyszerű ötletnek.

Kerti szellem Halloween dekoráció díszKerti szellem Halloween dekoráció dísz

Halloween szörny játék kertbe és lakásba

Nem csak dísz hanem játék is ez a Halloween szörny. Nagyobb méretben szivacsból készült horror szem labdával, szobai kiadásban pedig akár pin-pong labdából  készített gülü szemmel is játszhatjuk. A doboz és a szörny elkészítésének leírásához nézzétek meg a Tried and True oldalt. A játékszabály egyszerű! Találj bele a szörny szájába!

Szörny játék Halloween napjára Szörny játék Halloween napjáraSzörny játék Halloween napjára

Pók tojás – ijesztő pók horror a lakásba

Nincs Halloween pók nélkül. Ez a pók zsák, vagy pók tojás igazán ijesztő dekorációja lehet lakásunknak. Dísznek, biztos csak Halloween alkalmából lehet hívni. Sok mindenre nincs hozzá szükség pár műanyag pókon kívül. Elkészítéséről képeket és leírást a Kayla Kreates oldalon találhattok.

pók tojás - zacskó - Halloween dekoráció dísz

Sötétben világító Halloween tökök

A gyűjteményből szándékosan hagytuk ki a hagyományos Halloween tököket. Ezt a különleges ötletet mégis megmutatjuk. Eddig is tudtuk, hogy a sötétben foszforeszkáló festék sok mindenre jó. Láthatóan a Halloween tök sem kivétel ez alól. Tököt és fluoreszkáló festéket is könnyen lehet itthon kapni, ha pedig szükség van a színezéshez ötletre, akkor nézzétek meg a I love to create blogot.

fluoreszkáló halloween tökfluoreszkáló halloween tökfluoreszkáló halloween tökfluoreszkáló halloween tökfluoreszkáló halloween tök

Denevér fa asztaldísz

Nem csak pókból és tökből áll a Halloween. Ennek az ünnepnek a díszítésében gyakran megjelenik a denevér is. Egy gyors és egyszerű asztaldísz a Sweetest Ocassion oldalról, amihez csak egy olló, papír, filc, vagy festék, na meg pár faág szükséges.

Denevér fa asztalai dísz - Halloween dísz dekoráció Denevér fa asztalai dísz - Halloween dísz dekorációDenevér fa asztalai dísz - Halloween dísz dekoráció

Zombi edénykék – Halloween dekoráció, dísz

A kis üvegek mindig kiváló díszítő elemek, így nem maradhatnak ki ezek a zombi edénykénk sem a listából. A Mason Jar Craft oldalon található zombi üvegek nem csak tárolók hanem egyben a lakás Halowween díszei is.

zombi edény - Halloween dekoráció díszzombi edény - Halloween dekoráció díszzombi edény - Halloween dekoráció dísz

Múmia Párna

Az egyik legegyszerűbb ötlet, az otthoni kispárna átalakítása múmia párnává. Biztos tetszeni fog a gyerekeknek és a vendégekének is. A Hallloween után, pedig a múmia ismét visszaváltozhat a lakás eredeti díszévé. Forrás: Eighteen25.

Halloween múmia párnaHalloween múmia párnaHalloween múmia párnaHalloween múmia párna

Szellem – Halloween dekoráció, dísz

Sokszor azt hiszük egy díszítést bonyolult elkészíteni az one good thing oldalán talált szellem dekoráció egy igazán jó példa arra, mennyire nem igaz ez a gondolat. Ennek a szellemnek az elkészítéséhez szükséges kellékek, valószínűleg minden háztartásban azonnal megtalálhatóak.

Szellem-igazi halloween dekorációSzellem-igazi halloween dekoráció

Pók a falon kis kép

Talán neked is van otthon egy üres képkereted. Ha igen máris elkészítheted az egyik legolcsóbb és leggyorsabb Halloween fali díszt otthonra. A hozzávaló műanyag pókot egy játékboltban bármikor könnyedén és azonnal beszerezheted (Backi Adams).

pók a falon kép - Halloween dísz dekorációpók a falon kép - Halloween dísz dekoráció

Pókháló – kosár tároló – Halloween dísz, dekoráció

Ha már a pókoknál tartunk, legyen még egy otthoni egyszerű tároló eszköz átalakítási tipp. Lassan már minden otthon lévő tárgyból tudtok Haloween dekorációt, díszíteni, a Helpful Homemade, abban segít, hogy a műanyag kosárka se legyen ez alól kivétel.

Pókháló kosár kosárka tároló - Halloween dekoráció díszPókháló kosár kosárka tároló - Halloween dekoráció díszPókháló kosár kosárka tároló - Halloween dekoráció dísz

Kukorica koponya falidísz

A falra már sok mindent felrakhattunk, íme még egy lehetőség, a kukorica segítségével elkészített fali Halloween dísz, dekoráció. Természetesen akár kartonpapírral is kiválthatjuk a kukoricát. Forrás: Kleinworth @ Co.

kukorica koponya fali dísz - Halloweenkukorica koponya fali dísz - Halloween

Halloween gyümölcs tök – gyümölcskosár

Ki mondta, hogy a tök tökből kell hogy legyen? Ez a kis ötletes gyümölcskosár ötletes díszítése lehet a Halloween napjának. Lehet akár desszert vagy fogyaszthatjuk külön is, de a vendégek megkínáláshoz is biztos megfelelő. Forrás: pink Parsley.

Halloween tök gyümölcs kosár

 

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Öko- ház Ausztráliából – több energiát termel, mint használ

Az ArchiBlox ausztrál építészeti cég nemrég bemutatott első szén-pozitív előre gyártott háza igazi újdonság a piacon! A mobilház nem csak környezettudatos, hanem építészetileg is egyedi...

Letisztult és kifinomult – dolgozószobák férfiaknak

A dolgozószoba berendezése elsődleges fontosságú, hiszen napunk jelentős részét itt töltjük el. A túlzsúfoltság most nem lehet befutó; letisztultság és praktikusság, mindez elegánsan férfias...

Macska naptár? Itt a világ legjobbja 2016-ra!

Itt a világ legjobb macska naptára, ha feldobnád a lakásod és az irodád valami különlegességgel Az állatos dolgok és naptárak, így ez a macska naptár...

10 elképesztő lámpa inspiráció!

A lámpák nem csak fényt hoznak az otthonunkba, hanem design elemként is funkcionálnak! A megfelelően kiválasztott fényforrások hangulatossá és stílusossá varázsolják lakásunkat! Otthonunk megtervezésekor az...

Csodálatos evőeszközök – a mindennapi luxus

Az evőeszközök gyakran jogtalanul mellőzöttek háztartásunkban. Pedig nézzük meg ezeket a darabokat, igazi luxusélmény velük az étkezés, nem igaz? Dédanyáink, nagymamáink korában az evőeszközök státusszimbólumnak...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod