StartÖtlettárKreatív - Csináld magad26+ Valentin napi üdvözlő kártya ötlet amit az utolsó pillanatban is elkészíthetsz

26+ Valentin napi üdvözlő kártya ötlet amit az utolsó pillanatban is elkészíthetsz

26+ Valentin napi üdvözlő kártya ötlet, amit az utolsó pillanatban is elkészíthetsz a párodnak

Mindjárt itt a nagy alkalom így összeszedtük nektek ezt a kreatív csináld magad (DIY) Valentin napi üdvözlő kártya gyűjteményt. Van benne könnyebb és nehezebb is, de szinte mindegyiket gyorsan elkészítheted, ha az időből kifutottál.

Azért javasoljuk ne csak egy kártyát készíts a párodnak, de ha időd mást és vásárlást nem enged, ezek közül is biztos örül majd egynek. Nézd végig először az egész válogatást és végül készítsd el a kedvencedet.

Ha mást is készítenél kedvesednek. Akkor érdemes még később vissza nézned, mert az ÖtlettárKreatív csináld magad kategóriában hamarosan további Valentin napi cikkeket osztunk meg.

Mire a Valentin napi üdvözlő kártyát elkészíted, mi megosztunk veled további Valentin napi elkészíthető ajándék ötleteket. Ha pedig neked még ez sem elég, a különleges Valentin napi recept gyűjteményünket is nézd majd meg még.

1, Kézzel írt Valentin napi üdvözlő kártya gyöngyökkel díszítve

Szépen írsz? Ha nem kérd meg anyukádat erre a kis feladatra. Miután a felirat megvan a gyöngy díszítést már bárki elkészítheti. Ha van egy kis fantáziád tovább díszítheted gombokkal csillámmal vagy ami csak eszedbe jut.

Valentin napi üdvözlő kártya - kézírásValentin napi üdvözlő kártya - kézírás

Forrás: Katrinsine

2, Újrahasznosított magazinból is készíthetsz Valentin napi üdvözlő kártyát

Van otthon pár régi színes magazin? Máris elkészítheted ezt az aranyos DIY ötletet.

Valentin napi üdvözlő kártya - magazin újrahasznosítás

Forrás: The Outlaw Mom

3, 6 szögletű szívecskés papír csoda

Ez az első videó amit mutatunk, de nem az utolsó. A Crafting Hours számos Valentin napi üdvözlő kártya videót osztott meg. Ezek közül a legjobbakat be-be rakjuk alább mi is. Ehhez pl. nem kell más csak némi színes és fehér papír, egy körző, olló, vonalzó és némi kézügyesség. Érdemes megnézni a videót pontosan bemutatja hogy kell elkészíteni.

Valentin napi üdvözlő kártya - 6szögValentin napi üdvözlő kártya - 6szög

Forrás: Crafting Hours

4, Szeretnél valami igazán édeset de mégse valami kényeset?

Ha megnézed ehhez a kártyához szinte nem kell semmi sem. Mégis nagyon kedves kis ajándék és a szerencsés akinek odaadod biztos boldog lesz tőle.

Valentin napi üdvözlő kártya - egyszerű

Forrás: Little Inspiration

5, Origami szív párocska

A 2 szív jobb mint az egy ugye? Ezzel az origami szív párocskával nagyon nem lőhetsz mellé. Azért a borítékról ne feledkezz meg.

Valentin napi üdvözlő kártya - origami szív párValentin napi üdvözlő kártya - origami szív párValentin napi üdvözlő kártya - origami szív pár

Forrás: Omilyag Blogs

6, Ha a 2 szív jó, akkor a 3 még jobb

Ismét egy videó mint már mondtam lesz még belőle. Most megnézhetitek hogy kell a 3 szíves Valentin napi üdvözlő kártyát elkészíteni

Forrás: Crafting Hours

7, Te leszel a sztár ha ezt átadod a párodnak

Készíts csillagos kis ajándékot párodnak hogy Te legyél a sztár aki nem felejtette el ezt a napot. Ha nem esett volna le középre egy csokit tegyél ha lehetne.

Valentin napi üdvözlő kártya - csillag

Forrás: It’s always autumn

8, Ismét gyöngy flitter és konfetti

Volt már gyöngyös szerelem. Ezen a vonalon érdemes tovább menni. Ha van otthon gyöngy, flitter vagy konfetti, már kész is ez az újabb meglepetés.

Valentin napi üdvözlő kártya - gyöngy és flitter konfettiValentin napi üdvözlő kártya - gyöngy és flitter konfetti

Forrás: Design Improvised

9, Nem a méret a lényeg ezeknél a mini Valentin napi kártyáknál

Készíts többet és ha lehet adj bele egy kis ihletet. készíts egyedi mintát díszítsd gombokkal kedved szerint és így nem lesz unalmas az ünnep megint.

Valentin napi üdvözlő kártya - varrás és gomb

Forrás:  Town and Country Living

10, Egy őszinte vallomás amit egy szív rejt el

Ha szeretnéd elmondani az érzéseid, jó alkalom és lehetőség erre ez a szíves csúszkával ellátott kártya, melyet a videó sorozatban láthattok ismét.

Valentin napi üdvözlő kártya - vallomás

Forrás:Crafting Hours

[ninja-inline id=10480]

11, Kulcstartó minden hónapra

Ha szeretnél maradandót amit később is nézhettek, készítsd el ezt a mind a 12 hónapra 1 kártyát tartalmazó kulcstartót.

Valentin napi üdvözlő kártya - kulcstartóValentin napi üdvözlő kártya - kulcstartóValentin napi üdvözlő kártya - kulcstartóValentin napi üdvözlő kártya - kulcstartóValentin napi üdvözlő kártya - kulcstartó

Forrás: The thinking Closet

12,  Szerelmi bájital kis üzenettel

Az üzeneted rejtsd egy kis kémcsőbe és mellékelj hozzá egy nagy üveg bájitalt is. Töltsd meg azzal amit a párod szeret. Legyen az szörp üdítő sőt akár alkohol.

Valentin napi üdvözlő kártya - bájitalValentin napi üdvözlő kártya - bájital

Forrás: That’s what che said

13, Gyufásdoboz és egy kis cukorka

Gyufásdoboz szinte mindenkinek van otthon, de a többi kellék is könnyen beszerezhető. Személyes kedvencem ez a valóban cuki kis kedvesség.

Valentin napi üdvözlő kártya - gyufás dobozValentin napi üdvözlő kártya - gyufás dobozValentin napi üdvözlő kártya - gyufaValentin napi üdvözlő kártya - gyufa

Forrás: Ciera Design

Lapozz! A legjobbak a cikk következő oldalán vannak!

Lapozz - a cikk folytatódik

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

A legelőkelőbb kutyaházak – igazi luxus kedvenceinknek!

Kis kedvenceink valódi kényeztetést érdemelnek! Következzen egy válogatás a legdrágább és legfényűzőbb kutyaházakról és gazdájukról! Az ember legjobb barátja a kutya - tartja a mondás....

Geometrikus modern dizájn egy 150 éves ház 80 nm-es lakásában

Geometrikus modern dizájn egy valóban régi lakásban. Fiatal pár különleges mégis élhető lakás ahol a régi és modern tökéletesen keveredik. Nagyon ritka az, ahol a geometria...

Belső kert egy színes modern lakásban egy betonépület tetején

Belső kert egy színes modern lakásban. Óriási egybe nyitott légterek meleg belső és színes kiegészítők tökéletes harmóniája A belső kert ma egyre divatosabb szállodákban, közösségi...

Minimalista stílus a hálószobában, az unalom elűzésére

Az otthonunk az a hely, ahol letehetjük a napi terheket, ahol kikapcsolódhatunk, ahol feltöltődhetünk, ahol maximálisan jól érezzük magunkat. A hálószoba is egy olyan...

13 Mókás újrahasznosítási ötlet a vidámság jegyében

Ezek a mókás újrahasznosítási ötletek bár megnevetettnek, bár némelyik valóban akár használható is. Persze ember legyen a talpán aki bevállal egy wc deszkát a...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod