StartInspirációInspiráló házak - lakásokJennifer Lopez Penthouse lakása New York-ban

Jennifer Lopez Penthouse lakása New York-ban

Megnézhetitek Jennifer Lopez penthouse lakását New York-ban.

Eddig nem nagyon mutattuk be nektek a hírességek lakásait a lakberendezési inspirációk között. Most elsőnek Jennifer Lopez penthouse lakása amit megmutatunk. Természetesen egy New York-i, azon belül is Manhatten-i lakásról van szó.

A jövőben igyekszünk nektek minél több külföldi és magyar híresség lakását, házát, nyaralóját bemutatni. Reméljük sikerül a lehetőleg minél többször érdekes és nektek is ismert emberek életébe betekintést biztosítani.

Jennifer Lopez penthouse lakását azután hirdette meg nem sokkal, hogy vásárolt egy privát tengerparti házat. Most ezt a Manhattan-i penthouse lakást 27 millió dollárért árulja.

Maga a lakás ugyan olyan elbűvölő mint az énekesnő. Manhattan Flatiron kerületében található a lakás, amiről azt érdemes tudni, hogy természetesen a szigeten és azon belül is az egyik legszebb és legfelkapottabb részen a Madison park környékén fekszik.

A penthouse lakás 600 nm ami valóban óriási. Ráadásul egy hatalmas méretű terasszal is rendelkezik, ami még ezen felül további közel 300 nm. Az is érdekes hogy a lakás két szintes és mind a két szinthez tartozik teraszrész.

A lakás egy 1924 ben épült gyönyörű boutique épület legfelső szintjein található. Sokat írhatnánk a lakásról. A nagy belmagasságról a rengeteg fürdőről vagy a csodálatos tölgyfa padlóról, de ezeket érdemes a képeken megnézni.

Ennél sokkal érdekesebb, hogy Jennifrel Lopez panthouse lakásának a közös költsége havonta megközelíti a 11.000 $ összeget (Közel 3 millió Ft.). Ráadásul ebben az összegben még nincs benne a helyi ingatlan adó sem.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Csempe nappaliba: Hogyan válasszunk?

Természetesen ezért az összegért a házban már minden extra szolgáltatás elérhető. Van portás, privát kulccsal működő lift és minden amit csak el lehet képzelni. A lakás összesen 15 szobával, 4 hálószobával 6,5 fürdőszobával rendelkezik.

A teraszok természetesen a Madison parkra néznek. A privát liftből kiszálva az 5. emeleti bájárat érhető el. Az 5. emeleten van még egy terasz, egy látványos konyha reggelizővel és étkezővel. Szintén az 5-en lehet megtalálni 3 hálószobát fürdőszobákkal és mosó konyhával.

A 6. emeleten is található egy lakosztály fürdőszobával és két kültéri terasszal és van itt még egy média-szórakoztató szoba is.

Az ingatlant és a képeket, valamint a hirdetést megtalálhatjátok a Modlin Group Oldalán.

Jennifer Lopez Penthouse lakás - nappaliJennifer Lopez Penthouse lakás - nappali Jennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - terasz Jennifer Lopez Penthouse lakás - lakosztályJennifer Lopez Penthouse lakás - hálószobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - panorámaJennifer Lopez Penthouse lakás - utcaképJennifer Lopez Penthouse lakás - panoráma

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Natural design lakás – kiegyensúlyozott enteriőr

Natural design lakás - természetes anyagok és design egy harmonikus enteriőrbenEz a natural design lakás, mely tökéletes harmóniába hozza a természetes anyagok segítségivel a...

A Jéghotel képekben és minden egyéb amit tudni érdemes róla

A jéghotel már nem újdonság, Most az a 2017-2018-as lélegzetelállító szobákat és tereket, valamint a működést és megszállási feltételeket ismerheted meg. A Jéghotel azaz ICEHOTEL. A...

Riói olimpia 2016 és az olimpiai stadion az AECOM-tól

Riói olimpia 2016 és az olimpiai stadion. A 2016-os nyári játékok helyszíne egy lagúna és egy félsziget ahol 15 sportlétesítmény lesz megtalálható Az 2016-os olimipiai...

Kis loft lakás egybe nyitott légtérrel férfiaknak

Kis loft lakás teljesen egybe nyitott térrel New York-ban, modern, férfias és elegáns megjelenéssel A kis Loft lakás kérdés eddig valamiért kicsit hanyagolt téma volt nálunk....

10 babaruha újrahasznosítás ötlet, amit bárki elkészíthet

A babaruha imádni való már önmagában is miért kéne kidobni vagy elajándékozni? Itt van 10 kiváló ötlet hogy minél tovább örülhessünk neki A  babaruha tényleg...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod