StartInspirációInspiráló házak - lakásokJennifer Lopez Penthouse lakása New York-ban

Jennifer Lopez Penthouse lakása New York-ban

Megnézhetitek Jennifer Lopez penthouse lakását New York-ban.

Eddig nem nagyon mutattuk be nektek a hírességek lakásait a lakberendezési inspirációk között. Most elsőnek Jennifer Lopez penthouse lakása amit megmutatunk. Természetesen egy New York-i, azon belül is Manhatten-i lakásról van szó.

A jövőben igyekszünk nektek minél több külföldi és magyar híresség lakását, házát, nyaralóját bemutatni. Reméljük sikerül a lehetőleg minél többször érdekes és nektek is ismert emberek életébe betekintést biztosítani.

Jennifer Lopez penthouse lakását azután hirdette meg nem sokkal, hogy vásárolt egy privát tengerparti házat. Most ezt a Manhattan-i penthouse lakást 27 millió dollárért árulja.

Maga a lakás ugyan olyan elbűvölő mint az énekesnő. Manhattan Flatiron kerületében található a lakás, amiről azt érdemes tudni, hogy természetesen a szigeten és azon belül is az egyik legszebb és legfelkapottabb részen a Madison park környékén fekszik.

A penthouse lakás 600 nm ami valóban óriási. Ráadásul egy hatalmas méretű terasszal is rendelkezik, ami még ezen felül további közel 300 nm. Az is érdekes hogy a lakás két szintes és mind a két szinthez tartozik teraszrész.

A lakás egy 1924 ben épült gyönyörű boutique épület legfelső szintjein található. Sokat írhatnánk a lakásról. A nagy belmagasságról a rengeteg fürdőről vagy a csodálatos tölgyfa padlóról, de ezeket érdemes a képeken megnézni.

Ennél sokkal érdekesebb, hogy Jennifrel Lopez panthouse lakásának a közös költsége havonta megközelíti a 11.000 $ összeget (Közel 3 millió Ft.). Ráadásul ebben az összegben még nincs benne a helyi ingatlan adó sem.

Természetesen ezért az összegért a házban már minden extra szolgáltatás elérhető. Van portás, privát kulccsal működő lift és minden amit csak el lehet képzelni. A lakás összesen 15 szobával, 4 hálószobával 6,5 fürdőszobával rendelkezik.

A teraszok természetesen a Madison parkra néznek. A privát liftből kiszálva az 5. emeleti bájárat érhető el. Az 5. emeleten van még egy terasz, egy látványos konyha reggelizővel és étkezővel. Szintén az 5-en lehet megtalálni 3 hálószobát fürdőszobákkal és mosó konyhával.

A 6. emeleten is található egy lakosztály fürdőszobával és két kültéri terasszal és van itt még egy média-szórakoztató szoba is.

Az ingatlant és a képeket, valamint a hirdetést megtalálhatjátok a Modlin Group Oldalán.

Jennifer Lopez Penthouse lakás - nappaliJennifer Lopez Penthouse lakás - nappali Jennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - terasz Jennifer Lopez Penthouse lakás - lakosztályJennifer Lopez Penthouse lakás - hálószobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - panorámaJennifer Lopez Penthouse lakás - utcaképJennifer Lopez Penthouse lakás - panoráma

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,233FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Elindult az Otthon24 lakberendezési és otthon portál

Számos érdekes és hasznos cikket olvashattok nálunk, melyekkel igyekszünk olyan ötletekkel és inspirációval ellátni titeket, hogy azt mondhassátok ezt érdemes volt megnézni! Örömmel jelenthetjük, hogy...

A legötletesebb virágcserép dekorációk kicsiknek és nagyoknak!

Kertünk örök kiegészítői a virágcserepek: miért is ne dekorálhatnánk, festhetnénk ki őket kedvünkre? Legkedvesebb darabjainkká válhatnak ezek a mókás darabok, melyeknek az elkészítése is...

21 rejtekhely és titkos rekesz amit te is elkészíthetsz

21 rejtekhely és titkos rekesz amit elkészíthetsz és ahova Te is elrejtheted az értékeidet. Igyekeztünk ismét 20 kreatív ötletet összegyűjteni neked, így lett ez a...

Impresszionista édenkert- Claude Monet háza Givernyben

Nem csak a művészetkedvelők között híres Claude Monet, az impresszionista festőművész csodaszép háza. A kert és a lak az 1880-as években épült, ám mit...

A gyümölcsök és zöldségek színes kis titkai

Különleges látványt kölcsönöz a hétköznapi gyümölcsöknek és zöldségeknek ez a sűrű színes köd gomolyag Nagyon megtetszett amikor megláttam Maciek Jasik fotós Secret Life - Titkos...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod