StartInspirációInspiráló házak - lakásokKis loft lakás egybe nyitott légtérrel férfiaknak

Kis loft lakás egybe nyitott légtérrel férfiaknak

Kis loft lakás teljesen egybe nyitott térrel New York-ban, modern, férfias és elegáns megjelenéssel

A kis Loft lakás kérdés eddig valamiért kicsit hanyagolt téma volt nálunk. Mindössze ez a tetőtéri családi loft lakás  volt ami szerepelt nálunk. Mi is elcsodálkoztunk ezen és lakberendezési inspirációs listánk bővítéseként pótoljuk ezt a hiányosságot egy igazi férfias loft lakás bemutatóval.

A Loft talán az egyik legnyitottabb lakberendezés, design kategória. Nagy sok féle lehet és ez a gyakorlatban pontosan vissza is tükröződik. Vannak ugyan valóban Loft-ra jellemző jegyek mégis ha szétnézünk, rengeteg féle megközelítéssel találkozhatunk.

Vannak teljesen lecsupaszított és egyszerű puritán megoldások, nem egy Loft már szinte a teljes ipari design-t súrolja. Esetünkben most egy modern kis loft lakás az amire a választásunk jutott. Ennek az oka könnyen kitalálható ha a képeket megnézed.

Nagyon ritkán találkozni ennyire tökéletes összhanggal. Ebben a kis loft lakásban, a modernség, az elegancia tökéletes összhangban áll a maximálisan mégis praktikusan kihasznált térrel. Mindezt úgy hogy a megjelenés szinte hipnotizáló és abszolút kifejezi a tulajdonos férfias lendületét.

Ez a valóban férfias elegáns szintén tetőtéri kis loft lakás a Yodezeen, méltán világhírű és neves tervező iroda munkája. A lakás NewYork Brooklyn kerültében egy tetőtérben került kialakításra.

Az ingatlan tulajdonosa egy igazán fiatal lendületes és ambiciózus fiatalember. Ez adta a lehetőséget arra, hogy egy tényleg teljesen nyitott megközelítést alkalmazzanak ahol a konyha az étkező a dolgozó és a nappali is egyetlen légtérbe került.

A kis loft lakás fő jellegét a téglafal a hosszúkás nagy ablakok és a tömörfa tölgyfa padló adja. Ebbe visz eleganciát a vastag puha szőnyeg, a súlyos szőnyegek és a visszafogott színek használatának harmóniája.

A modernséget ebbe a loftba a bútorokkal, a design székkel az egyszerű minimál lámpával és sok hasonló apró elemmel ültették bele. A tér kihasználása a teljesen egybenyitott légtér is józan választás volt.

Érdemes ezen a lakáson kicsit elidőzni és megfigyelni mennyi rengeteg ötlet és apróság az ami ennyire kiemelkedővé teszi. Lehetne beszélni a tükröződő falfelületről a hálóban, Vagy a mögötte lévő gardrób áttetsző falfelületéről.

Azt is érdemes megemlíteni hogy minden helyiségben azaz funkcionális térben mennyire ügyesen vannak elrejtve a kis kiemelkedő pontok, mint a hálóban a világos fa asztalka, a nappaliban a kanapén a világos kiemelkedő párnák.

Nem soroljuk tovább. Gyönyörködjetek tovább ebben a lélegzetelállító kis loft lakásban. Fedezzétek fel magatok a részleteket.

kis loft lakás nappalikis loft lakás nappalikis loft lakás nappalikis loft lakás nappali konyha étkező dolgozókis loft lakás férfias kanapé design lámpakis loft lakás nappali kis loft lakás nyitott légtér nappali étkezőkis loft lakás nyitott légtér nappali étkezőkis loft lakás étkező közlekedő kis loft lakás férfias hálószobakis loft lakás férfias hálószobakis loft lakás hálószoba kis loft lakás fehér fürdőszobakis loft lakás fürdőszbakis loft lakás gardrób

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,233FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Hálószoba a nappaliban üvegkalitkából – Kompakt lakás 45 nm-en

Kis lakásoknál sokszor előfordul hogy a hálószoba a nappaliban kerül elhelyezésre. Itt egy üvegkalitkával oldották meg a designerek, hogy a nappali tértől elszeparálható lehessen...

Ájurvédikus wellness design – Alberto Apostoli tervezésében

Luxuspihenés Alberto Apostoli, az ősi indiai orvoslás, az ájurvéda elvei szerint tervezett wellnessében! Igazi kikapcsolódás megmártózni egy kellemesen melengető medencében, vagy szaunázni egy gyönyörű mozaikokkal...

Játékos és színes lakás egy modern családnak

Egy játékos és színes lakás tökéletes élettér egy modern családnak. A HAO Design egyik új munkáját hoztam most ezt a játékos és színes lakás bemutatót,...

Rend és praktikum- a legjobb rendszerező kellékek saját kezűleg!

Az apró tárgyak, kiegészítők rendszerezése bizony nagy fejtörést okozhat a mindennapokban! Inspirációink segítenek, hogy hogyan is tároljuk őket, természetesen dekoratív és praktikus módon! A...

Régi modern – a vintage design

A vintage stílus elemeit felhasználhatjuk lakásunk enteriőrjének kialakításában. A vintage egy gyűjtőfogalom, az 1920-1960 stílusait jelöli, öltözködés, bútor, tárgyak, berendezés tekintetében. Lakásunkban keverhetjük a...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod