StartInspirációInspiráló házak - lakások16 gyerek emeletes ágy modern gyerek és tini szobákban

16 gyerek emeletes ágy modern gyerek és tini szobákban

16 gyerek emeletes ágy modern gyerek és tini szobákban amiket biztos irigyeltél volna gyerekkorodban

Ezeket a gyerek emeletes ágyakat és gyerek – tini szobákat biztos mind irigyeltük volna gyerekkorunkban. Sajnos az idő kerekét nem tudjuk visszatekerni de hátha a saját gyerkőceitek gyerek szobájához tudtok egy kis ihletet és inspirációt meríteni ezekből a gyerek szoba és gyerek ágy lakberendezési ötletekből.

Nem csak egyszerűen emeletes gyerek ágyakat próbáltam összegyűjteni. Az volt a célom, hogy olyan inspirációt és ötleteket mutassak ahol maga a gyerek szoba is szuper és ha lehet valóban modern is.

Igyekeztem a gyerekszobák össze válogatásánál mind design, mind fiú lány valamint szín kérdésben is minél vegyesebb válogatást hozni, hogy mindenki megtalálja ami neki tetszik.

Számomra a gyerek emeletes ágy gyűjtemény összeállításának legnagyobb tanulsága az volt, hogy egy kis fantáziával és munkával, vagy utána járással (nem feltétlenül drágán), szuper gyerek szobákat lehet készíteni.

Nézzétek meg ezeket a gyerek emeletes ágy ötleteket és tegyetek róla, hogy a Ti gyerekeitek is élvezzék azt, hogy a testvérükkel egy szobában aludhatnak.

Modern szobák modern gyerek emeletes ágy gyűjteménye

1, Modern gyerek ágy kerek bejáratú bunkerral

Az első tényleg modern emeletes ágy az egyik kedvencem. Az alsó ágy egy bunker is egyben amit egy kerek nyíláson keresztül lehet elérni, míg a felső emelethez egy lépcsőn lehet felmenni. A szobában is érdemes körbe nézni és megfigyelni, hogy a melegséget árasztó fa padlót és falat mennyire feldobja ez a vidám kék szín. Egy igazi modern letisztult gyerek szobát láthatunk szuper kis bunkerrel és emeletes ágyal. Tervező csapat: Open Ruum

gyerek emeletes ágy - bunkerrelgyerek emeletes ágy - kék fehér

2, Gyerek ágy ami már inkább egy külön gyerek szint.

Szintén az Open Ruum munkája ez a másik emeletes gyerek ágy ahol igazából két külön gyerek szintet láthatunk. Lent és fönt is nem csak a gyerek ágy, fekhely kapott helyet hanem játszó terület is rendelkezésre áll.

gyerek emeletes ágy - emeletgyerek emeletes ágy - emelet

3, Fekhely 3 gyereknek

Az A Emotional csapatának egy valóban nagyon pici helyre kellett 3 gyereknek is fekhelyet biztosítani. Sikerült az emeletes ágyat úgy megoldani, hogy a légtér és a szoba nyitottsága is megmaradjon. Bár a hely nagyon kicsi azért bunker helyett egy kis indiánsátor is elfért még ezen a szűk helyen.

gyerek emeletes ágy - modern és egyszerűgyerek emeletes ágy - modern és egyszerű

4, Loft lakás Loft gyerek szobája

Ki mondta hogy a gyerek szoba nem követheti a lakás designt? Nyilván talán már inkább tinédzsereknek való de ők is még gyerekek! Nekem mindenesetre nagyon tetszik ez a szoba. Az emeletes ágy pedig ha megnézzük házilag is olcsón elkészíthető, mivel csak zártszelvényből és olcsó csőből no meg kis festékből készült.

gyerek emeletes ágy - tinédzsergyerek emeletes ágy - tinédzser

5, Egyszerű szoba lányoknak

Ki mondta hogy az egyszerű nem lehet nagyszerű. Nekem nagyon tetszik ez az egyszerű és olcsón mégis modern bútorokkal berendezett lányszoba. Talán egy két képet még elbírt volna a falon. Az emeletes ágy pedig akár házilag is elkészíthető mégis a megjelenése nem hétköznapi. (Forrás: Paul & Paula)

gyerek emeletes ágy - lány szoba

6, Fiók emeletes ágy fiúknak

Bates Masi álomszép házakat tervez, az egyikben található ez a különleges gyerek szoba, ahol az emeletes ágy mintha csak kihúzott fiókok lennének.

gyerek emeletes ágy - polc

7, Minimál gyerek szoba és emeletes ágy

Az egyszerűség a gyerekszobába is átvihető, cserébe a gyerkőcök nagy játszóteret kapnak.

gyerek emeletes ágy - minimál

8, Fiú szoba nem kicsit másképp

Örültem mikor rátaláltam erre a szobára Maishon Sarah Lavoine portfóliájában. Nagyon tetszett, hogy a fiúknak szánt szoba nem a szokásos színeket használta. Bár nekem az az állatbőr nem az ízlésem mégis az összhatás nagyon tetszik. Talán érdekes megfigyelni, hogy ugyan az az ágy látható itt feketében, mint az 5. lányszobában.

gyerek emeletes ágy - másképp kék

9 -10, Bohém és színes fiú és lány szobák.

Az INC Architect tervezte azt a káprázatos bohém és színes lakást, ahol a gyerekek száma már talán egy kisebb óvodát is kitehet. A lakás képei között 2 összesen 6 gyerek számára alkalmas gyerekszobát is találtunk. A lányszoba külön érdekessége, hogy a másik felében elrejtett kuckót már bemutattuk a gyerek rejtekhely és bunker ötletek között.

gyerek emeletes ágy - bohém fiú szobagyerek emeletes ágy - lány szoba türkizgyerek emeletes ágy - lány szoba türkiz

11 – 14 Fehér és a színek. Egyszerű világos környezet és barátságos szobák gyerek emeletes ágyakkal

Nagyon kedvelem a Chango co munkáit. Nagyon tudják hogy lehet a fehéret egy-egy színnel vagy mintával úgy feldobni, hogy egyszerre tartsa meg a szoba az egyszerűséget és a sokszínűséget. Érdemes a munkáikat mind megnézegetni. Most azokat a gyerekszobákat hoztam el tőlük természetesen ahol emeletes ágy is található.

gyerek emeletes ágy - tengerparti hangulatgyerek emeletes ágy - tengerparti hangulat gyerek emeletes ágy - kék fehérgyerek emeletes ágy - kék fehérgyerek emeletes ágy - piros fehér gyerek emeletes ágy - fehér, fekete mintagyerek emeletes ágy - fehér, fekete mintagyerek emeletes ágy - fehér, fekete minta

15, Industrial design, vagyis a ma divatos vízvezetékből összeállított emeletes ágy

Mikor megláttam ezt a gyerek ágyat én se hittem el elsőre. Nem gondoltam hogy a ma annyira divatos vízvezetékből készített design bútorok mellé egy emeleteset ágyat is láthatok. Az ötlet nem annyira eredeti talán de a kivitelezés mindenképp. Tervező: MVM

gyerek emeletes ágy - deisgn

16, Fiú és lányszoba

Amikor egy fiút és egy lányt kell egy légtérben elhelyezni az mindig érdekes feladat. Itt egy különleges megoldást láthatunk ahol a két fal a nemek szerint van színezve. A szoba nincs elválasztva mégis az emeletes ágy tájolása tökéletesen igazítja a teret és a gyerekek ágyát a fiús és lány színekhez. Ez az ötletes színezés és dizájn ágy Thomas Dumer érdeme.

gyerek emeletes ágy - fiú és lány szoba

 

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Közeledik a tulipánszezon! – Virágzó szépségek Hollandiában

A világhírű holland tulipánokhoz minden évben több ezer turista látogat el! A következőkben jöjjön egy kis kedvcsináló az utazáshoz; ha máshogy nem is, hát...

Raklapbútorok a házban- a megvalósítható design

Hogy kerülnek a raklapok a lakásba?! Természetesen csakis bútorként! A raklapok könnyen átalakíthatóak, festhetőek, faraghatóak, így kedvünkre kísérletezhetünk ezzel az olcsó alapanyaggal. Kialakítható belőlük asztal,...

A gyümölcsök és zöldségek színes kis titkai

Különleges látványt kölcsönöz a hétköznapi gyümölcsöknek és zöldségeknek ez a sűrű színes köd gomolyag Nagyon megtetszett amikor megláttam Maciek Jasik fotós Secret Life - Titkos...

Neon üvegek – a varázslatos hangulatért

Neonfények, vibráló színek- egy üvegbe zárva. Némi világító festékkel és régi befőttes üvegekkel elkészítheted saját hangulatvilágításod! A házibulik egyedi kiegészítője lehet ez a neonfényű dekoráció....

Egyszerű színek, letisztult design, mégis hangulatos nyugodt tér

Egyszerű színek - fekete, fehér szürke és egy kis barna beütés, letisztult design mégis hangulatos nyugodt tér egy kis Skandináv jelleggel. A Davidson design studió...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod