StartHázak - LakásokKonyha46 kis lakás inspiráció a legjobb ötletek amit valaha láttál

46 kis lakás inspiráció a legjobb ötletek amit valaha láttál

Összeállítottunk 46 különleges kis lakás bemutatót ahol garantáltan minden ötletet és stílust megtekinthetsz amit csak elképzelni lehet.

Ezzel az 45 kis lakás inspirációs listával reméljük valóban sikerül mindenkinek segíteni. Az elsődleges célunk az volt, hogy bemutassuk a mai modern design és térrendezési ötleteket.

Nagyon sokáig válogattuk és készítettük a listát, hogy ne laposodjon el. Így végül 3 oldalon oldalanként 15 kis lakást nézhettek meg legalább 4 képpel lakásonként! Garantáljuk nektek, hogy minden egyes lakást és enteriőr valamint ötletet meg fogtok csodálni. Talán ez eddig a legjobban használható lakberendezési inspiráció gyűjteményünk.

Stílusban és formában is eltérő kis lakásokat szedtünk össze. A lista elején azokat a lakberendezési ötleteket és munkákat találjátok amiket már bemutattunk Otthon és lakberendezés magazinunkban. A továbbiakban pedig egyéb hétköznapi és különleges munkákat láthattok. Ezek közül is nagy valószínűséggel be fogunk mutatni még jó párat részletesen is a jövőben.

A leírásoknál elsősorban inkább az ötleteket mutatjuk be és azokra világítunk rá és nem részletezzük a stílust, hiszen a látvány magért beszél de a jó ötletek néha valóban láthatatlanul megbújnak a sorok között.

Ezek a kis lakások sokszor rákényszerítik a tervezőket és lakberendezőket különleges és valóban ötletes, praktikus tér rendezésre vagy épp bútorok készítésére. Bár a lakások kicsik a rajtuk végzett tervezői munka sokszor mégis nagyobb és nehezebb emiatt mint  nagyobb lakásokon.

A trendekről is érdemes kicsit beszélni. A lakások képeit átpörgetve világossá válik, hogy egy jól megtervezett kis lakásban mire is van szükség. Ilyenek a számos és ötletes rejtett tárolók, a galériák, de akár az üveg kalitkák is.

Minket is meglepett az a jelenség amire már felfigyeltünk egyszer, mégpedig hogy mennyire domináns a dobozok létrehozása. A lakásokban számtalanszor lehet találkozni valamilyen formában dobozokkal, kockákkal. A doboz, kocka lehet egy bútor, egy tér elválasztás, de akár egy önálló szobor szerű fülke vagy tároló hely is.

Mondanánk, hogy melyik a kedvencünk de annyira tetszetős szinte mindegyik, hogy képtelenek vagyunk választani. Érdemes végig nézned a válogatást akkor is ha csak nézelődsz, de azoknak akik most készülnek kis lakás felújítására, vagy lakberendezésére, különösen ajánljuk.

Pár kis lakás amit már részletesen bemutattunk

1, Design lakások hálószoba nélkül doboz hálófülkékkel 1,

Az első két kis lakás már szerepelt nálunk mégpedig nem is olyan rég, a 2 Design hálószoba beépítés cikkünkben. Bár a két kis lakás teljesen különböző a közös bennük, hogy hálószoba helyett mindkettőben egy dizájn kocka vagy doboz segítségével oldották meg az ágyak elhelyezését.

design hálószoba, dizájn kockadesign hálószoba, dizájn kocka - konyha és nappalidesign hálószoba, dizájn kocka - eklektikadesign hálószoba, dizájn kocka - eklektikus

2, Design lakások hálószoba nélkül doboz hálófülkékkel 2,

2 design hálószoba, dizájn kocka2 design hálószoba, dizájn kocka - tárolók előszoba és rejtett világítás2 design hálószoba, dizájn kocka - térrendezés - közlekedő és dolgozó szoba2 design hálószoba, dizájn kocka - konyha

3, Dupla hálószoba egyedi beépített bútor kialakításával egy kis lakásban

Szintén nemrég mutattuk be azt a mesterművet, ahol dupla hálószoba lett kialakítva a beépített szekrényben. A terv és az inspiráció is a vitorlás hajókból származik. Így a térrendezés, a használt anyagok és színek is ezt tükrözik. Tényleg olyan érzés mintha egy hajó gyomrába szálltunk volna alá.

dupla hállószobadupla hálószoba kis lakás - hálószobadupla hálószoba kis lakás - konyhadupla hálószoba beépített bútor

4, Ez a kis legénylakás a letisztultság és valódi luxus példája

Régi kedvencünk ez a kis legénylakás ami a letisztultság és a luxus finom keveréke. Mindezt úgy hogy az urak és a hölgyek is biztos kedvelik. Ha érdekelnek a részletek nézzétek meg a teljes projektet a fenti linkre kattintva.

kis legénylakás - nappali konyha és étkezőkis legénylakás - nappali , olvasó sarok és nagy kanapékis legénylakás - olvasó sarokkis legénylakás - étkező

5, A nyaraló is lakás és általában kicsi, ez 40 nm.

Ez a tengerparti nyaraló a városban helyezkedik el mégpedig Barcelonában és ezt is bemutattuk már nektek. Aki nem látta annak érdemes újra átnézni. Az hogy nyaraló igazából csak a leírásból derül ki. Ettől még akár teljes értékű lakás is lehet és az is. Káprázatos megjelenés ötletes térrendezés, tökéletes inspiráció.

tengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószoba

6, Hálószoba a nappaliban egy kompakt lakásban

Kisebb lakásokban nem ritka hogy a hálószobát valamilyen módon a nappaliban helyezik el. Ha érdekel hogy lehet hálószoba a nappaliban úgy hogy elszeparált mégis része a teljes térnek, nézd meg az eredeti bemutató cikkünket a fenti linken.

hálószoba a nappalibanhálószoba a nappaliban üvegkalitábólhálószoba a nappalibanhálószoba a nappaliban konyha

7, Térnövelés lakberendezési ötletekkel

Kis lakás berendezése úgy hogy a tér érzet megnőjön? Íme egy nagyon jó példa erre. Egy régi klasszikus cső alakú apartmant rendeztek be úgy hogy a tér érzet minél nagyobb  legyen.

kis lakás berendezése - nappalikis lakás berendezése - nappali könyvespolckis lakás berendezése - nappalikis lakás berendezése - hálószoba

8, Mini lakás a neon színek jegyében

Ez a mini lakás nem csak a neon színei miatt annyira érdekes hanem a tökéletesen átgondolt és kihasznált térelrendezés és lakberendezése miatt. Személyes kedvenc a kisméretű fürdőszoba a a fehér-fekete monokróm megjelenéssel amit neon sárgával díszítettek.

mini lakás neon színnekkel - nappali és a lilamini lakás neon színnekkel - fürdőszobamini lakás neon színnekkel - appali ülőgarnitúramini lakás neon színnekkel - nappali

9, A mikrolakásokban minden centit ki kell használni

Több mikrolakást bemutattunk már, ezek közül az egyik ez a mikorolakás a különleges beépített szekrénnyel. Ezt a 20 nm-es lakást úgy tették egyedivé, különlegessé és praktikussá, hogy egy multifunkciós beépített bútort helyeztek el benne. Ebben található az asztal az ágy a tv a gardrób és minden gyakorlatilag.

mikrolakás multifunkciós berendezése - étkezőmikrolakás multifunkciós berendezése - munkaállomásmikrolakás multifunkciós berendezése - nappalimikrolakás multifunkciós berendezése - hálószoba

10, A legkisebb stúdió lakás amit valaha láttunk

Nem elírás ez a stúdió lakás mindössze 8 nm. Ennek ellenére minden megtalálható benne amire szükség van. Van háló fülkéje, fürdője konyhája és nappalija is. Érdemes megnézni, videó is található róla a részletes bemutató cikkünkben.

stúdió lakás beépített szekrénymini stúdió lakás fürdőszobamini stúdió lakásstúdió lakás

11, Galéria ami a szobát is odavarázsolja

Peter Suen tervezte ezt a napfényes kis lakást ahol a megemelt galéria alá becsempészett egy kis szobát is. A lakásra a fény a lehetőségekhez képest nagy tér jellemző. Amellett, hogy igazi kortárs design ötletekkel van tele, érdemes megfigyelni, hogy itt is sikerült dupla ágyat elhelyezni a beépített bútorban, ami multifunkcionális.

galéria a lakásban -kis lakásgaléria a lakásban -kis lakás

12, Moduláris polcrendszer egy Budapesti kis lakásban

Ennek a kis lakásnak az aktualitását az adja, hogy egy magyar tervező csapat a Position Collective alkotta az enteriőrt. A cím szerint a legfőbb különlegesség a moduláris tetszés szerint állítható belső polc rendszer. Kiváló ötlet kis helyre.

kis lakás moduláris polcrendszerkis lakás moduláris polcrendszerkis lakás moduláris polcrendszerkis lakás moduláris polcrendszer

13, Térelválasztó forgó betéttel

Bútor térelválasztót sokszor használnak amikor kicsi a hely. Ez a térelválasztó abban különbözik a többitől, hogy kapott egy forgó betétet. Így a Tv-t, illetve a dekorációt az elválasztó panel mindkét oldalán lehet élvezni és használni. Tervezők: Mccrum Interor Design

kis lakás forgó betéttel a térelválasztó bútorbankis lakás forgó betéttel a térelválasztó bútorbankis lakás forgó betéttel a térelválasztó bútorbankis lakás forgó betéttel a térelválasztó bútorban

14, Teljes fal és lépcső polcból felépítve

Polcot már sokfélét láttunk, mint a moduláris polc az előzőekben. Ez a kis lakás abban egyedi hogy az apartman egyik oldalán  lévő összes felület, legyen az fal, vagy lépcső, polcnak lett kialakítva. Az egyik fal tejes nézete egy polcrendszer ami mindent magába foglal még a lépcsőt sőt a galéria falát is.

kis lakás teljes fal lépcső polc beépítésselkis lakás teljes fal lépcső polc beépítésselkis lakás teljes fal lépcső polc beépítésselkis lakás teljes fal lépcső polc beépítéssel

15, Galéria elrejtése látványos belső fa, faldekorációval

Sokszor alacsony lakásba azért nem helyeznek el galériát mert félnek a beltér csökkenésétől és a ronda látványtól. Egy tökéletes ötletet mutatunk most arra hogy lehet egy pici galériát úgy megépíteni, elhelyezni és elrejteni, hogy az a lakás dísze legyen. Jó munkát végzett az NC Design.

kis lakás rejtett galériakis lakás rejtett galériakis lakás rejtett galériakis lakás rejtett galéria

Lapozz! A legjobbak a cikk következő oldalán vannak!

Lapozz - a cikk folytatódik

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Budapesti életképek – Fővárosunk Marcus Goldson festőművész szemével

Budapest különös hangulattal és atmoszférával bír - ezt örökíti meg képein Marcus Goldson, a kenyai születésű brit festőművész. A képek karikatúra jellegűek, szerethető humorral...

Így dobd fel a hálószobádat karácsonykor

Ki mondta, hogy az ünnepi dekoráció csak a nappaliban kaphat helyet? A hálószoba ugyanolyan figyelmet érdemel, hiszen különösen a hideg, téli hétvégéken szívesen töltünk...

Szentjánosbogarak a teraszon – kültéri világítás izzókkal

A jó idő közeledtével egyre szívesebben időzünk a szabadban. Nincs ez másként akkor sem, ha teraszunkról vagy erkélyünkről van szó. Egy kávé, egy izgalmas...

Kreatív – DIY Játszóterünk elindult! Regisztrálj, próbáld ki!

Kreatív - DIY Játszóterünk elindult! Regisztrálj, töltsd fel a munkád, ossz meg, értékelj, szerezz és kövess barátokat minden kreatív témában. A Ti kérésetekre és a...

Különleges kertépítés tippek és trükkök – 10 Modern kert

Kertépítés és modern kert gyűjtemény ami segíthet az otthoni oázisod megvalósításához, hétköznapi és különleges kertészeti megoldások A jó kertépítés, egy modern kert sok örömöt okozhat....
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod