StartÖtlettárKreatív - Csináld magadHúsvéti képek és képeslapok, amiket ingyen használhatsz akár dekorációhoz is

Húsvéti képek és képeslapok, amiket ingyen használhatsz akár dekorációhoz is

Húsvéti képek amiket dekorációhoz és képeslapokhoz használhatsz

A húsvéti képek használata dekorációként és a húsvéti képeslapok készítése ma már majdnem olyan hagyomány mint a tojásfestés. A húsvéti képek, dekorációk beszerzésében és a húsvéti képeslapok elkészítéséhez gyűjtöttük az alábbi gyűjteményt.

A húsvéti dekoráció elkészítésére ma már akár dekoratőröket és lakberendezőket is találunk amellett, hogy természetesen virágosoknál és kellékeseknél számtalan előre elkészített készen vásárolható dekorációt vagy dekorációs kellég megvásárolható.

További húsvéti témájú cikkek az Otthon 24-en:

Ha valaki maga készítené el a húsvéti dekorációt, úgy az ehhez szükséges képek keresgélése és megtalálása nehéz feladat. Mi most olyan weboldalakat próbáltunk összegyűjteni, ahol a húsvéti képek vagy húsvéti képeslapok nagyobb mennyiségben vagy jó minőségben találhatóak meg.

Nem csak a kép gyűjtő oldalakat és lelőhelyeket szedtük össze, hanem pár húsvéti képet és képeslapot amik nekünk tetszettek külön kiemeltünk és bemutatunk ebben a gyűjteményben. Ezeknek a lelőhelyét feltüntetjük, hogy ha nagyobb felbontásra lenne szükség, de ha elég ez a méret, akkor akár oldalunkról is nyugodtan töltsétek le őket.

Ingyenes húsvéti képek a Free Photos-tól

Az első oldal amit figyelmetekbe ajánlanánk és ahol ingyenes húsvéti képeket találhattok az a Free Photos. Fontos megemlíteni, hogy nagy méretű és felbontású képeket találhattok itt, tehát ha nagyobb posztert vagy dekorációt készítenétek akkor ezek a képek tökéletesek lesznek. A húsvéti képgyűjteményt a következő linkre kattintva találhatjátok: Free Photos 

Mi pár jobb képet összegyűjtöttünk innen is ahogy ígértük. Ezeket tőlünk is letölthetitek, de a kép alatt a közvetlen linket is megtaláljátok, amire szükségetek lehet ha nagy felbontású verzióra lenne szükség.

Tipp: Ha nálunk töltenéd le, akkor a letöltéshez nálunk, klikkelj itt nálunk jobb egér gombbal a képen és válaszd a mentés másként lehetőséget.

húsvéti kép, húsvéti képeslap, húsvéti képek

eredeti kép itt…

 

húsvéti kép húsvéti képeslap húsvéti képek

eredeti kép itt…

 

húsvéti képek húsvéti képeslapok húsvéti kép

eredeti kép itt…

 

húsvéti kép húsvéti képeslap húsvéti képek

eredeti kép itt…

Tipp: A semleges hátterű képek jók lehetnek húsvéti képeslapnak, hiszen egyszerűen lehet rájuk feliratot illeszteni.

húsvéti képek húsvéti képeslapok húsvéti kép

eredeti kép itt…

 

húsvéti képek húsvéti képeslapok húsvéti kép

eredeti kép itt…

 

A következő gyűjtemény ahol húsvéti képeket és húsvéti képeslapokat találhattok a Freepik

Ezen az oldalon is számtalan ingyenes és nagy felbontású képet találhattok, de itt már nem csak képeket hanem grafikákat is. Sőt a haladóknak akár vektoros formátumú anyagok is rendelkezésére állnak. A vektoros képek kezeséhez vektoros képszerkesztőre van szükség, viszont nagy előnyük, hogy akármekkorára nagyíthatóak, így akár óriás poszter is készíthető belőlük.

A húsvéti Freepik gyűjtemény ezen a linken érhető el. Most pedig jöjjön a mi válogatásunk.

Tipp a következő képek vektoros formátumban érhetőek el az eredeti oldalon, így ha csak a képre van szükséged és nem értesz a vektorhoz, akár tőlünk is letöltheted. A letöltéshez nálunk, klikkelj itt nálunk jobb egér gombbal a képen és válaszd a mentés másként lehetőséget.

húsvéti képeslap húsvéti kép

eredeti kép itt…

húsvéti képek húsvéti képeslapok húsvéti képek

eredeti kép itt…

húsvéti kép húsvéti képeslapok húsvéti képeslap

eredeti kép itt…

Tipp: Az alábbi húsvéti képeslap fehér hátterű, így ha nem értesz a vektoros képekhez, akkor ezt a képet akár bármilyen egyszerű képszerékésztővel átalakíthatod. Egyszerűen csak töröld a feliratot középről és írd oda a Te húsvéti üdvözlő üzenetedet vagy a húsvéti versedet. Ha értesz a vektoros képekhez akkor egyszerűen csak meg kell nyitni és a szöveget átírni (a betűtípus letöltési helye is megtalálható a kép csomagban)

húsvéti kép húsvéti képeslap

eredeti kép itt…

Íme egy példa, hogy lehet átalakítani a felső képet (nagyobb méretben készítettük el, így ezt is akár azonnal használhatjátok letöltés után.

húsvéti képeslap üdvözlő szöveeggel

 

húsvéti kép kiscsibékkel

eredeti kép itt…

Tipp: A következő képeket

Átalakított húsvéti képek és képeslapok felirattal és anélkül, valamint az eredeti vektoros verzióval

Még mindíg a Freepik vektor képek közül pár képet mi átalakítottunk és közvetlenül itt is letölthetővé tesszük 2 verzióban is az első a képeslap verzió, ahol ráraktunk egy feliratot, a másik az üres verzió, ahol te feliratozhatod bármilyen képszerkesztővel vagy nyomtatás után akár kézzel is. A letöltéshez klikkelj a képre jobb egér gombbal és válaszd a mentés másként lehetőséget. Ha értesz a vektor képhez akkor a képek alatt ott az eredeti anyag linkje, letöltheted a vektoros  verziót és Te is feliratozhatod.

húsvéti kép kézi rajzolású tojásokkalhúsvéti kép kézi rajzolású tojásokkal 2

eredeti kép itt…

húsvéti képeslap tojásokkalhúsvéti képeslap tojásokkal

eredeti kép itt…

húsvéti nyuszis képeslaphúsvéti nyuszis képeslap

eredeti kép itt…

húsvéti kép tojásokkalhúsvéti kép tojásokkal

eredeti kép itt…

Még rengeteg jó képet találtok itt pár további kép ízelítőnek:

húsvét tojásokhúsvéti kép tojásokkalhúsvét tojásokhúsvéti képeslap - nyuszikhúsvéti nyuszi és tojás

 

Ingyenes húsvéti Facebook fejléc kép

Ingyenesen letölthető húsvéti Facebook fejlécek itt…

Pár fejléc kép ízelítőként:

húsvéti facebook fejléchúsvéti facebook fejléchúsvéti facebook fejléc

[ninja-inline id=10480]

Bónusz tipp! Hogy töltsünk le jogtiszta húsvéti képeket a Flickr-ről a világ legnagyobb kép megosztó szolgáltatásáról

  1. Először is látogasd meg a Flickr oldalát
  2. Lépj be, vagy ha még nincs felhasználód akkor regisztrálj egyet.
  3. Ha be vagy lépve írd be a keresőbe amilyen képeket szeretnél. Érdemes inkább angolul keresni, mert úgy jóval több találat lesz pl. azt hogy easter (húsvét), vagy easter egg (húsvéti tojás) …
  4. Mi az easter egg – húsvéti tojásra kerestünk rá. Miután a találatokat látod, jobb oldalt fent a sarokban találsz egy feliratot, hogy “Advanced” arra klikkelj rá.
  5. Ekkor lenyílik egy kis rész, ott a bal oldalon  látsz egy ilyen feliratot hogy “Any licenses”, ha erre ráklikkelsz, ott válaszd a commerical use allowed feliratot. ezek után egyből  frissül a lista és láthatod azokat a képeket amiket akár a weboldaladon is használhatsz…

Természetesen itt többféle licenszű képeket találhatsz érdemes kicsit elolvasgatni utána járni, mert otthonra magadnak akár ennél kevésbé megengedő licenszel rendelkező képet is használhatsz.

Pár kép amiket mi találtunk és nekünk tetszettek:

húsvéti tojás kép

eredeti kép itt…

húsvéti tojás kép

eredeti kép itt…

 

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

15 gyönyörű étkező inspiráció minden stílusban

15 gyönyörű étkező inspiráció minden stílusban Az étkező az a hely ahol minden nap jelentős időt töltünk el, így a lakberendezés fontos része, ezért is kell...

Budapesti életképek – Fővárosunk Marcus Goldson festőművész szemével

Budapest különös hangulattal és atmoszférával bír - ezt örökíti meg képein Marcus Goldson, a kenyai születésű brit festőművész. A képek karikatúra jellegűek, szerethető humorral...

Játékos és színes lakás egy modern családnak

Egy játékos és színes lakás tökéletes élettér egy modern családnak. A HAO Design egyik új munkáját hoztam most ezt a játékos és színes lakás bemutatót,...

5 praktikus és használható dizájnbútor, valódi megoldások hétköznapi gondokra

Egyre több alkalommal állítják a dizájnt a tervezők a praktikum szolgálatába. Mutatunk pár valóban praktikus mai dizájn bútort. 1 Megnagyobbítható kör étkezőasztal Mindenki szereti a kör...

Háromszintes luxus – bemutatjuk az impozáns Amwaj Villát

Az Amwaj Villa egy olyan családi rezidencia, ahol a struktúra és a geometria alkalmazkodik a modern életvitelhez, illetve a lakók szükségleteihez. Pillants be te...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod