StartTrendDesign tárgyDesign fali tároló amibe bármit elhelyezhetsz és jól is néz ki

Design fali tároló amibe bármit elhelyezhetsz és jól is néz ki

Design fali tároló amibe bármit elhelyezhetsz és nem csak hogy jól néz ki de valóban különleges és egyedi is.

Valóban egyedi és különleges design tárgyat szeretnél a lakásodba? Azt hiszem ez a design fali tároló biztosan megfelel erre a célra. Nem ez az első design tárgy amit bemutatunk, de talán az egyik legkülönlegesebb.

Paul Ketz tervezte ezt az igazából meghatározhatatlan valamit és Nest-nek nevezte el. Valóban a legnagyobb kérdés az az, mi is ez? Egy design tárgy? Igen, Talán egy design fali tároló? Igen. Esetleg művészet? Természetesen, sőt talán még játék is.

Bármi is legyen, a Nest egy látványos és különleges, amit szerintem szinte mindenki szívesen látna az otthonában. Ennek a design fali tárolónak a segítségével kedvenc tárgyainkat tárolhatjuk bemutathatjuk úgy hogy közben egy vizuális élményt is nyújtunk magunknak és a vendégeinknek is.

A Nest szakít a mindennapokkal, a használata nem csak vizuális élményt nyújt, hanem játéknak sem utolsó. Valódi ügyességi játék és szenzoros élmény is benne tárgyakat elhelyezni. Nem lehet csak úgy oda, bele dobálni bármit is, mindent ügyesen el is kell helyezni.

A használata szórakoztató, ami előhozza a gyermeki ént. A vizualitás elkápráztató ahogy a szervezett káosz megjelenése design tárggyá változtatja. Ha neked is tetszik ráadásul meg is veheted a tervező oldalán. No persze nem adják olcsón.

Ha tetszenek a képek és kedvet kaptál ehhez a design fali tárolóhoz, érdemes körbe nézned a tervező oldalán mert találsz még ott hasonló különlegességeket. No és persze ne feledj böngészni nálunk se. Ha szereted a különlegességeket érdemes böngészned a Trend kategóriában.

design fali tárolódesign fali tárolódesign fali tárolódesign fali tárolódesign fali tároló

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Hordozható asztal papírból – megvásárolható

Ez a hordozható asztal kartonpapírból, környezetkímélő, újra hasznosítható és lehetővé teszi a kényelmes álló használatot is. Rugalmas, összecsukható, hordozható asztal ami 100%-ban újra hasznosítható, sőt...

Otthoni munkálatok ősszel a házban és a kertben

Nyáron sokan inkább nem terveznek semmi komolyabb otthoni munkálatot, hiszen úgy vélik, hogy a nyár, a pihenésé. Ami valóban így is van. Milyen munkálatokat...

Új falfestési effektek – változtasd át a szobád!

A falak színének megválasztása minden lakásban az egyik legfontosabb feladat. Az egyszínű és natúr árnyalatok mellett próbáld ki ezeket az új festési stílusokat, a...

Pazar függőágyak- kültérre és beltérre!

Ki ne szeretne a szabadban a függőágyon ringatózni? Hát itt van, megérkezett az új divat: függőágyat a hálószobába! A függőágyak megkezdték hódító útjukat!Nem csak a...

Csomagfeladás: tedd ezt is tudatosan!

Tudatos csomagolástechnika alkalmazásával te is hozzá tudsz járulni a környezetterhelés csökkentéséhez.
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod