StartBútorDesign bútorDíszes ágyak - édes álmok

Díszes ágyak – édes álmok

A hálószoba berendezése mindig nagy dilemma, hiszen a nyugtató, pihentető környezet kialakítása mellett az esztétikusságra és dekoratív elemek felhasználására is törekszünk. Hogyan lehet mindkét igényt kielégíteni? Inspirációkkal segítünk!

A hálószobában számtalan részletet tehetünk egyedivé: a padlót egy színes szőnyeggel, a falakat festményekkel, az ablakokat izgalmas mintázatú függönyökkel. De mi a helyzet az ágy támlájával?

Ezt a pontot általában kifelejtjük, fel sem merül, hogy az enteriőr meghatározó alkotórésze lehet. Pedig mennyire hogy az!

Az elegáns és az eklektikus berendezésbe egyaránt beilleszthető, sőt, bevonhatjuk a dekorálásba az ágy mögötti falat is!

Színes tapétákkal, csempékkel, vagy akár egyedi szekrényekkel harmonikus megjelenést kölcsönözhetünk a kihasználatlan felületnek.

Az ágy huzatának színe, a díszpárnák, a támla és a fal együttes díszítése érdekes összhangot, valóságos kis ,,szigetet” teremt hálószobánkba!

ágy16ágy20 ágy17 ágy15 ágy9 ágy11 ágy13ászép1 ágy8 ágy7 ágy6 ágy5 ágy4 ágy2 ágy1 ágy3

Forrás: Nata, s284, 3rdarch

[ninja-inline id=10480]

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Kör ház 86 nm-en, természetesen körpanorámával – Villa 360

Modern kör ház, villa ami mindössze 85 nm. Itt nem csak a gazdák de az alaszkai malamut kutyáik is jól érzik magukat és menedékre...

Karácsony – Gyerekek – Jótékonykodj Te is!

KARÁCSONY – GYEREKEK – JÓTÉKONYKODJ TE IS! Készíts karácsonyi ajándékot, vagy szedd össze újszerű nem használt játékaid és ajánld fel a Gyömrői Gyógypedagógiai Intézetnek!

Inverter segítségével tovább csökkenthetők a napelemrendszer költségei

Az elmúlt években a napelem használata robbanásszerű fejlődésnek indult. Nem is csoda, hiszen az emberek egyre inkább felismerik, hogy mekkora előnnyel járhat a telepítése....

Gyönyörű digitális képkeret, amiben egy legyintéssel vezérelheted a képeket

Gyönyörű digitális képkeret, amiben egy legyintéssel vezérelheted a képeket. Végre egy igazi digitális képkeret, amiről nem mondod meg hogy nem papír képet rejteget Mindenki tudja...

Miért jó a gyerek rejtekhely? + 15 ötlet, amire a felnőttek is irigykedhetnek

A gyerek rejtekhely egy igazi lehetőség a gyerkőcöknek, hogy a felnőttekhez hasonlóan kicsit ők is elvonulhassanak és maguk lehessenek A gyerek rejtekhely valóban fontos és...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod