StartHír - EseményHírekÚj Lakberendezési és Építőipari katalógusunk beta verziója már elérhető

Új Lakberendezési és Építőipari katalógusunk beta verziója már elérhető

Új szolgáltatásunk a Lakberendezési és Építőipari katalógus, ahol kereshetsz térkép, szolgáltatás és akár nyitvatartási alapján is.

Az elmúlt hónapokban kicsit vissza vettük működésünk, aminek legfőbb oka új szolgáltatásaink, így az új Lakberendezési és Építőipari katalógus elindítása.

Év elején elhatároztuk, hogy nem csak magazinként folytatjuk. Ezért áprilisban fejlesztésekbe fogtunk aminek keretében megújítottuk teljes rendszerünket, mobil kinézetünket, ránc-felvarrtuk a dizájnt és több új szolgáltatások fejlesztésébe kezdtünk bele.

Új szolgáltatásaink összetettek és gyakorlatilag teljesen külön álló oldalon indulnak el. Ezek közül is az első amit ma bemutatunk nektek, az egy egyedülálló Lakberendezési és Építőipari katalógus.

Lakberendezési és Építőipari Katalógus – Otthon 24

Miért pont egy katalógussal indítunk? Mi is használjuk az internetet, böngészünk járjuk a közösségi médiát… akárcsak Ti. Azt tapasztaltuk, hogy mi is nagyon nehezen találunk bármit vagy bárkit ha épp keresünk. Igazából azt is észrevettük, hogy Ti is sokat panaszkodtok erre, mindig egymást kérdezitek mit, hol lehet megvenni megtalálni…

Úgy gondoltuk megpróbáljuk a lehetetlent egy valóban használható és hasznos lakberendezési és építőipari cég, szolgáltatás-szolgáltató kereső és találó katalógust készíteni.

Sokat gondolkodtunk mi is a fontos mivel segítenénk valóban, úgy érezzük sikerült elkészülni az első használható verzióval amit most meg is osztunk veletek.

Új katalógusunkban a cél, hogy minél előbb és gyorsban megtaláljátok amit kerestek. Katalógusunk lelke egy intelligens kereső rendszer. Kereshettek, városra, távolságra (akár tartózkodási helyetek alapján), kulcsszóra, szolgáltatásra, forgalmazott termékre vagy ezek kombinációra. Mindezt ráadásul pofonegyszerűen.

Ha ez nem volna elég szűkíthető a keresés akár nyitvatartási időre is. Ráadásul nem csak a cégeket boltokat, lakberendezőket vagy egyéb szolgáltatókat kereshetitek meg. Lehetőséget adunk a cégeknek akciók, híreik és rendezvényeik felöltésére is.

Természetesen oldalunkat tökéletesen optimalizáltuk mobilra is, így mobiltelefonotokon is könnyedén kereshettek böngészhettek!

lakberendezési és építőipari katalóguslakberendezési és építőipari katalógusHogy áll most a katalógus? Beta állapotban és feltöltés alatt de már érdemes kipróbálni!

Tudjuk hogy egy katalógus akkor használható ha jól fel van töltve. Ezért mindent meg is teszünk:

  • A cégeknek szolgáltatóknak biztosítunk ingyenes megjelenési lehetőséget!
  • Mi magunk is folyamatosan töltjük az adatbázist, hogy minél hasznosabb legyen!

Most amikor megmutatjuk nektek 3-400 közötti, főleg multi bolt hálózat szerepel a katalógusunkban. Azonban ahogy mondtuk folyamatosan töltjük fel az adatokat így ez napról napra növekszik. Érdemes megjegyezned és vissza-vissza nézned mert biztos nem állunk meg még akkor se ha több 1000 szolgáltatót is kell felkutatunk és feldolgozunk.

Segítenél? Akár te is feltölthetsz szolgáltatókat, csak pár klikkelés. Töltsd fel a környezetedben lévő boltokat, szobafoglalásokat, vagy akár ajánld nekik katalógusunk!

Mit nyújtunk a szolgáltatóknak, cégeknek?

  • Legfőképp ingyenes megjelenést. Katalógusunk célja a használhatóság. Ezért mindenki ingyenesen bekerülhet a katalógusba.
  • 100%-ban onlline adminisztrációs felületet! A cégek maguk kezelhetik saját adataikat egy online felületen keresztül.
  • Tulajdon átvételi lehetőséget. Ha már szerepel a cég adatbázisunkban a szolgáltató átveheti a szerkesztési jogot (teljesen online folyamat!)
  • Kiemelt megjelenést ingyen! Mindössze link cserét kérünk érte!
  • Lehetőséget hírek, akciók, események és más értékes vevő csalogató információk feltöltésére és kezelésére.
  • Hirdetési, kiemelési lehetőséget.

Még mindig ezt olvasod?

Mindegy hogy felhasználó vagy szolgáltató vagy! Klikkelj, böngész, próbáld ki és regisztrálj!

https://katalogus.otthon24.hu

 

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

A feliratkozással elfogadod az adatkezelési

elveinket.

Köszi!

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,236FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

Tippek és trükkök a tökéletes előszoba világításhoz

Amikor átlépjük otthonunk bejárati ajtajának küszöbét, az előszoba a legelső helyiség, ahová betesszük a lábunkat. Ezért annak érdekében, hogy a látogatókban kellemes első benyomást...
- Hirdetés -

Érdekes

Mesés gyerekszobák – hősök a lakásunkban

Minden gyerek rajong valamelyik mese hősért vagy figuráért. Tegyünk a kedvükre és alakítsuk ki szobájukat úgy, hogy igazi bajnoknak vagy hercegnőnek érezhessék magukat! A gyerekszoba...

Garázsból lakás, modern kör fülkékkel

Garázsból lakás modern körbe-körbe kis fülkékkel, Párizs Neuilly-sur-Seine jómódú kerületében, 2 km-re az Eiffel toronytól.Felújítás - garázsból lakás modern világos terekkel. A tulajdonos kérésére...

Zip Top – Újrahasználható tároló műanyag zacskók és dobozok helyett

Zip Top Újrahasználható tároló műanyag zacskók és dobozok helyett, amivel búcsút mondhatunk az otthoni műanyag dobozoknak és zárható zacskóinknak. A Zip Top újrahasználható tároló rendszer Kickstarter...

Díszes ágyak – édes álmok

A hálószoba berendezése mindig nagy dilemma, hiszen a nyugtató, pihentető környezet kialakítása mellett az esztétikusságra és dekoratív elemek felhasználására is törekszünk. Hogyan lehet mindkét...

Dekoráljunk virágokkal! – Növények a legötletesebb újrahasznosított vázákban!

A legszebb dekorációs tárgyak sem vehetik fel a versenyt az illatozó, színpompás tavaszi virágokkal! Idén a legszebb szálak újrahasznosított vázákban, vagyis konzervdobozokban, kannákban és...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod