StartÖtlettárKonyhafeleszerelésZip Top - Újrahasználható tároló műanyag zacskók és dobozok helyett

Zip Top – Újrahasználható tároló műanyag zacskók és dobozok helyett

-

- Hirdetés -

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Zip Top Újrahasználható tároló műanyag zacskók és dobozok helyett, amivel búcsút mondhatunk az otthoni műanyag dobozoknak és zárható zacskóinknak.

A Zip Top újrahasználható tároló rendszer Kickstarter kampányát épp most találtam.  Jelenleg 2600 % teljesítménnyel több mint félmillió dollárt, azaz k. 150 millió Ft-ot gyűjtött össze. Talán nem is véletlen, hiszen ez egy olyan platinum szilikonból készült újrahasználható  tároló rendszer, amivel az otthoni zárható műanyag zacskókat és dobozokat lehet örökre száműzni.

Ma amikor folyamatosan olyan híreket lehet hallani, hogy a műanyag zacskókat és a szívószálakat és egyéb műanyag termékeket is végleg betiltanak, ez az újrahasználható tároló bizony igazán jó ötlet. A termékeket megnézve, azonban nem csak az ötlet, hanem maga a kivitelezés és prémium minőség. Tökéletes párja lehetne az otthoni mini mosogatógépnek.

- Advertisement -

Ez az otthon újrahasznosítható szilikon tároló mintapéldája annak, amikor a funkcionalitás, a praktikum a környezetvédelem és a kiemelkedő dizájn találkozik. Ezt a környezet barát prémium terméket az alapítónak, Rebecca Finell-nek köszönhetjük.

A Zip Top lévén platinum szilikon az alapanyaga, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Ez egy olyan újrafelhasználható tároló, amibe bármilyen halmazállapotú anyagot tárolhatunk. Mindent elhelyezhetünk bennük amit régen egy zacskóban, dobozban vagy edényeben tároltunk.

Ennek a műanyag újrahasználható tárolónak a használatával nem csak a környezetünket védhetjük, hanem rendet tehetünk a kamrában is. Nem kell többet dobozokat, fedőket zacskókat küzdeni.

A platinum szilikon a legmagasabb minőségű szilikon, így garantált, hogy a benne tárolt ételeink, étel alapanyagaink egyáltalán nem fognak szennyeződni semmivel se, nem fog a tároló anyagából bele oldódni semmi.

Szintén az anyagának köszönhetően ezek a újrahasználható szilikon tárolók mikrózhatóak, hűthetőek, fagyaszthatóak, így minden feladatra használhatóak. Nem csak alapanyagokat, de akár kész ételt, ételeket, adagokat, sőt akár levest, bármit tárolhatunk bennük.

- Advertisement -

Egy átlagos család évente legalább 1-2000 műanyag zacskót használ el. Egy ilyen zárható szilikon újrahasználható tárolóval biztosan sok-sok ezer műanyag zacskó váltható ki. A formai kialakaítása szerencsére erre valóban képessé teszi, hiszen önmagában is képes megállni, így akár a konyha pulton, szekrényben, autóban, irodában, mindenhol használható.

újrahasznosítható tároló szilikonból - amiben mindent elrakhatszújrahasznosítható tároló szilikonból -újrahasznosítható tároló szilikonból - alapanyagoknak újrahasznosítható tároló szilikonból - hűthetőújrahasznosítható tároló szilikonból - mindenkinekújrahasznosítható tároló szilikonból - gyerekbarátújrahasznosítható tároló szilikonból - autóbaújrahasznosítható tároló szilikonból - szendvicsnek újrahasznosítható tároló szilikonból - zárhatóújrahasznosítható tároló szilikonból - készletújrahasznosítható tároló szilikonból - formákújrahasznosítható tároló szilikonból - színekújrahasznosítható tároló szilikonból - mosogatógépen mosható

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

A feliratkozással elfogadod az adatkezelési

elveinket.

Köszi!

újrahasznosítható tároló szilikonból - mosogatógépen moshatóújrahasznosítható tároló szilikonból - mikrózhatóújrahasznosítható tároló szilikonból - bármit tárolhatsz benneújrahasznosítható tároló szilikonból - hordozhatóújrahasznosítható tároló szilikonból - gyümölcsöknekújrahasznosítható tároló szilikonból - kész ételnekújrahasznosítható tároló szilikonból - utazáshozújrahasznosítható tároló szilikonból -újrahasznosítható tároló szilikonból -újrahasznosítható tároló szilikonból - amiben mindent elrakhatsz

blaci
blacihttps://otthon24.hu
Arculat és webdizájnerként mindig is érdeklődtem és foglalkoztatott a design minden formája így a lakberendezés, a trend a dekoráció sőt a DIY is.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,236FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Ragyogó részletek- metál fényű kiegészítők otthonra!

A fényes felületek valódi luxust kölcsönöznek otthonunknak, kövessük hát ezt a legújabb trendet! Az ördög a részletekben rejlik: a megfelelően elhelyezett metál fényű berendezések...

Rend és praktikum- a legjobb rendszerező kellékek saját kezűleg!

Az apró tárgyak, kiegészítők rendszerezése bizony nagy fejtörést okozhat a mindennapokban! Inspirációink segítenek, hogy hogyan is tároljuk őket, természetesen dekoratív és praktikus módon! A...

Csomagfeladás: tedd ezt is tudatosan!

Tudatos csomagolástechnika alkalmazásával te is hozzá tudsz járulni a környezetterhelés csökkentéséhez.

Grillre fel! – Inspirációk a legszebb kerti konyhák gyűjteményéből!

A meleg közeledtével egyre több időt töltünk a szabadban- költöztessük hát ki a konyhánkat a kertbe! A baráti sütögetések és kerti partik egészen más...

Családi lakás szobánként más stílusban

Modern családi lakás kreatív megoldásokkal és szobánként más-más stílusban Érdemes megnézni ezt a modern családi otthont, hogyan ötvözi a különböző stílusokat az anyagokat és az...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod