StartDekorációLakásdekoráció5 tipp és 50 kép a karácsonyi világítás újrahasznosítására, hogy ne csak...

5 tipp és 50 kép a karácsonyi világítás újrahasznosítására, hogy ne csak porfogó legyen a szekrényben

Mindjárt itt a Karácsony így összegyűjtöttünk pár szó szerint ragyogó ötletet, hogy megmutassuk milyen is a jó Karácsonyi világítás. Ne csak a fát díszítsétek fel hanem a lakást is. Az ízléses és ötletes díszítés és világítás kivitelezéséhez nem szükséges óriási költségvetés. Sokkal inkább egy kis odafigyelés és munka. Válogatásunkban elsősorban az ötleteket igyekeztük megmutatni és bemutatni, nem a csillogást és villogást.

Az alábbi ötletek és inspirációk így akár a legolcsóbb kínai izzók segítségével is megvalósíthatóak. Azért mindenkinek javasoljuk, hogy ha lehet megbízható forrásból vásároljon világítást, hogy ne rontsa el az ünnepeket a tűzoltó. A karácsonyi világítás a lakás és az otthon dísze nem a veszélyforrása. A régi fények újrahasznosítása nem csak karácsonyra hanem az év más napjaira is tökéletesek

A Karácsonyi fények gondoskodnak a igazi karácsonyi hangulatról. Ha oda figyelsz egy kis ötlettel és munkával varázslatot teremthetsz. Legyen a lakásod hangulatos és romantikus karácsonykor.

Nem csak a nappalit lehet feldíszíteni, nyugodtan díszítsd fel a hálószobádat a konyhát, ha gyerekek is vannak akkor Ők biztos nagyon örülni fognak egy kis világításnak amiben este gyönyörködhetnek.

Természetesen itt is mint minden díszítésnél, a lényeg a képzelet és az egyéniség. Bátran használd a saját színeidet, képeidet és ha eszedbe jut valami akkor azt valósítsd meg. Nagyon sok lehetőséged van. Elhelyezheted az izzókat magukban, bevonhatod őket anyaggal, körberakhatsz bútorokat, felteheted a falra … Nézd meg gyűjteményünket és ne lustálkodd el majd a karácsonyi hangulat világítást.

Nézzük tehát az ötleteket.

1, Világító kötél – led

Azoknak ajánljuk ezt az érdekes világítást akik jó kézügyességgel és türelemmel rendelkeznek és természetesen szeretik a led világítást is. Ez egy egyszerű de mégis nem elterjedt csináld magad világítás. Ha a led füzérünket befonjuk, bevonjuk, egy meleg és hangulatos világítást kaphatunk. A világítást összetekerve és felfüggesztve is használhatod. A legalkalmasabb a műanyagba burkolt led füzér amit számtalan helyen, így a legnagyobb barkácsáruházakban biztos tudsz vásárolni ha szeretnél.

Ha tovább szeretnéd fokozni, akkor keverheted az anyagokat azok színét, sőt akár színes ledet is vásárolhatsz.

Jó lenne azt mondani hogy a mi ötletünk de sajnos nem így van. Az ötletgazda: Johanna Hyrkas

vilagito-kotel

vilagito-kotel2 vilagito-kotel3

2, Képek és fények

A Karácsony a szeretetről szól így szeretteink képeit is elhelyezhetjük és megvilágíthatjuk bárhol a lakásban. Lehet képkerettel vagy akár csak simán fellógatva is. Nézzünk erre pár karácsonyi világítás példát.

kepek-fenyek1 kepek-fenyek2 kepek-a-falon3

3, Világító üvegek és dobozok

Egy érdekes gondolat amikor valamilyen átlátszó üvegbe, dobozba rakunk díszítést és helyezünk el benne apró led világítást. Ilyen apró ledeket szintén sok helyen lehet kapni. Általában valamilyen elemről működnek és pár száz forintos áron barkács áruházakban de akár pl Ikeában is lehet időnként kapni.

A megvalósításhoz még egy kis fantáziára lesz szükség na meg néhány kellékre. A karácsonyi világítást, lámpákat, fűzéreket valamilyen átlátszó üvegbe dobozba kell rakni. Azért írjuk a dobozt, mert ha körbenézze magad is meglepődsz majd mennyi felhasználható tárgyat találhatsz otthon is. Ha nincs olyan üveg amibe bele tudnád rakni amit szeretnél akkor sok más is szóba jöhet.

Gondoltál pl. a karácsonyfa dísz átlátszó henger alakú műanyag tárolójára? vagy akár egy szép üveg ételhordóra (természetesen műanyag fedő nélkül? Ha körbe nézel otthon biztos találsz olyan tárolókat, üvegeket amiket felhasználhatsz egy gyönyörű karácsonyi világításhoz.

Ezután vagy csak helyezd bele az izzókat, lámpákat, vagy helyezze le benne tárgyakat anyagokat is. A tárgyakat vagy anyagokat átvilágíthatod, de akár az üvegeket a tárolót is megfestheted. Egy nagyon egyszerű de mutatós saját karácsonyi világítás alább látható. A karácsonyfa díszek az eredeti dobozában maradtak és egy karácsonyi világítást helyeztünk el benne. A kreatív karácsonyi világítás ötlet kérdése inspirálódj a képekből amiket összegyűjtöttünk neked.

világító doboz

vilgatio-doboz-1

uveg-kepek2 uveg-kepek uveg-kepek3

vilagito-karacsonyi-dobozok-uvegek2 vilagito-karacsonyi-dobozok-uvegek3

4, Világító hálószobák és ágyak

Már a bevezetőben is megemlítettük, hogy a Karácsonyt és a hangulat világítást ne korlátozzuk a nappalira. A hálószobában alszunk el és ébredünk. Miért ne tehetnénk ezt hangulatosan? Miért ne lehetne karácsonyi világítást elhelyezni a többi helyiségben is?

A hálószoba és az ágy környékének díszítésére sok lehetőség van. Feldíszíthetjük az ágyat közvetlenül, így a támláját vagy akár csak a környékét, mint a falat vagy az ágy körül elhelyezett berendezési tárgyakat.

Sőt a karácsonyi világítás elhelyezéséhez és rögzítéséhez használhatunk új növényeket dizájn tárgyakat.

Ha még mindig tanácstalanok vagyunk akkor szintén jó ötlet az ajtót vagy a bútorok környékét feldíszíteni.

A háló és az ágy környékének feldíszítésére rengeteg lehetőség van.

karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_02 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_01 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_06 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_07 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_08 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_09 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_10 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_11 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_12 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_13 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_14 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_03 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_04 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_05 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_15 karacsonyi-haloszoba-hangulat-vilagitas-_16

Otthon 24 megosztás

5, Karácsonyi világítás, hangulat és díszítések

Végül egy csokorba szedtünk még egy jó adag karácsonyi világítást. Az alábbi kis válogatás reméljük elég inspirációt nyújt nektek és ti is feldíszítetek majd a lakásotokat.

Reméljük záró képeinkkel sikerül még pár jó karácsonyi világítást megmutatni neked.  Ha úgy érzed valami kimaradt, nyugodtan küld el nekünk a link ajánló segítségével (oldal teteje)

karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_04 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_08 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_15 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_13 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_11 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_18 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_02 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_16 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_07 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_06 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_14 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_03 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_01 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_19 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_10

[ninja-inline id=10480]

karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_09 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_17 karacsonyi-diszvilagitas-hangulat_12

Karacsonyi-diszvilagitas

karacsonyi-dizvilagitas

[td_smart_list_end]

További források: Imagefave, sukikins, FairLights, Paper and Lace, My lil pumpkin patch,  Curious Details, Apartment Therapy, Design-RemontShelternessEllmania,  Pinterest, Ikea,  Misty Shepherd, Pinterest, Design-Remont,  Warm Hot Chocolate, Space for Inspiration, Ideas for Home, Land of Nod, Pottery Barn, TomTopsrhchrstns, housetohome, Interior Designfiles, interiorizm, Luxurirestaurantguide, 1wallpaper.net, Hobilerle, home-designing

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

25 különleges esernyő tipp, akár hétköznapokra is

A Különleges esernyő ma már nem luxus akár a hétköznapokra is beszerezhető Az esernyő az amit nem szívesen használunk, azonban ilyenkor a téli időszakban kénytelenek...

Mesteri minimalizmus – Devonshire egyik legszebb villája!

Ez a minimalista villa tökéletes kilátást biztosít a Salcombe torkolatra! A természet és a modern design egészen különleges összképet alkot! A villa összhatása olyan mint...

Kis helyen is elfér!- Helytakarékos berendezések a kényelmes hétköznapokhoz!

Nem akadály, ha otthonod szerény négyzetméteren terül el- így is lehet kreatív, praktikus, és kényelmes! A helytakarékos berendezéseknek köszönhetően plusz teret nyerhetünk! Ezek a...

A lusták mennyországa – a legkényelmesebb fekhelyek a hétvégi szunyókáláshoz!

Legyen  most a pihenésé a főszerep! Összegyűjtöttük Nektek a legkényelmesebb és legötletesebb fekvőhelyeket, melyekben bárki szívesen ledőlne egy délutáni sziesztára! Lustálkodjunk hát a puha...

Csend, nyugalom és vízpart – bemutatjuk a világ legszebb tópartjait!

A mindennapok rohanásából mindenki szeretne kiszakadni és a természetben nyugalomra találni. A legjobb ha elutazunk egy gyönyörű tóhoz, ahol testünket lelkünket kényeztethetjük! Az emberek szívesen...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod