Konyha- és étkezőbútorok, kis és nagygép újdonságok, konyhai eszközök és különleges gasztronómiai programok várnak a Konyhakiállításon! 2015. február 27-március 1.
A kiállítás fő témái
-
Bútorok
konyhabútorok, étkezőbútorok, székek, nappali-konyha enteriőrök
-
Gépek
beépíthető és szabadon-álló nagygépek, elszívók, konyhai kisgépek, professzionális otthonik gépek
-
Mosogatók és csaptelepek
-
Munkalapok és konyhai burkolatok
-
Konyhafelszerelés
főző- és sütőeszközök, kések, tárolóeszközök
-
Tálalási kultúra
étkészletek, evőeszközök, textílek, terítési ötletek
-
Gasztronómiai edukáció
tanfolyamok, bemutatók, kiadványok
Programok (Bosch színpad):
február 27.
11:30 Dolce Vita Konyha – Vrábel Krisztina: A tésztakészítés gyerekjáték
12:00 Nyereménysorsolás 13:00 RamenKa
15:00 Dolce Vita Konyha – Vrábel Krisztina: Desszert büntetlenül
17:00 Napi fődíj sorsolás [/one_third][one_third] február 28.
11:00 Béterv Parfümséf – Bíró Botond Boldizsár bemutatója
11:45 Nyereménysorsolás
12:00 Sallay Fanni: A másodlagos izek és a harmóniák szerepe
13:00 Karaj & Steak (Színpados Barbárkodás)
13:50 Nyereménysorsolás 14:00 Bede Róbert – TV Paprika
15:00 Mautner Zsófi a Jamie Magazin színeiben
16:00 Nyereménysorsolás 16:15 Fűszeres Eszter – Egy alapanyag, három fogás
17:30 Napi fődíj sorsolás [/one_third][one_third_last] március 01.
11:00 Sallay Fanni és Rosenstein Timea: Szivárvány-torta készités a tavaszi sokszinűség jegyében
11:45 Nyereménysorsolás
12:00 Rozmaring és kardamom illatban és ízben – Kacsa és chutney – Bíró Botond Boldizsár parfümséf
13:50 Nyereménysorsolás 14:00 RamenKa
15:00 Spanyolország Magyarországon, avagy tapasok giccs nélkül – Padron Tapas Bar
15:45 Nyereménysorsolás
17:30 Napi fődíj sorsolás
Programok (OTP klub):
február 27.
10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató
11:30 Olasz bonbonkészítési praktikák – Villányi Dóra chocolatier bemutatója
13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)
16:30 Kitchen Factory főzőiskola február 28.
10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató
11:30 Bruschette tricolori – Bruschetta variációk az olasz zászló színeiben
12:30 Tarte au citron – bazsalikomos zöldcitrom krémmel. Béterv Parfümséf, Bíró Botond Boldizsár
13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)
15:30 Azta-Pasta! Kulináris kalandozás Kis Sándorral a Miele Főzőiskola séfjével
16:30 Kitchen Factory főzőiskola március 01.
10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató
11:30 Bon-bongiorno – Amaretto bonbon készités a Timmy Pralinével, klasszikus kézműves technikával
12:30 Bruschetta ahogy a parfümséf szereti – Bíró Botond Boldizsár
13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)
15:30 Azta-Pasta! Kulináris kalandozás Kis Sándorral a Miele Főzőiskola séfjével
16:30 Kitchen Factory főzőiskola