StartBútorDesign bútorDesign asztal repülőgép turbinából - Videó

Design asztal repülőgép turbinából – Videó

-

- Hirdetés -

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Design asztal repülőgép turbinából, videóval

A MotoArt dizájn cég előszeretettel készít repülőgép elemekből vagy repülőgép inspirációból merített berendezési tárgyakat, így ágyakat asztalokat székeket. Most ezek közül mutatjuk meg a Boeing 747 jumbo jet turbinájából készült konferencia asztalt.

Az design asztal 12 személyes, hiszen konferencia asztal révén sok embernek kell helyet biztosítani. Az asztal közepe a már említett Boeing 747 -es turbina.

- Advertisement -

A design asztal kifejezést itt szó szerint kell érteni, hiszen ez az asztal tényleg nagyon divatos és modern. A megjelenés további javításáról színes ledek gondoskodnak a turbina lapátoknál.

A turbina érzetet erősíti, hogy az üveg asztallapot 6 részre osztották, ezzel is kiemelve a turbina jelleget. Természetesen az üveg edzett üveg.

Az asztal alatt elektromos telefon töltők és tartók lettek elhelyezve, hogy amíg a tárgyalás folyik addig a kütyük is teljesen ki legyenek szolgálva. Természetesen ezek a tartók és a töltők a design asztal elnevezéshez méltóan szintén design-osak és modernek.

Nézzétek meg a bemutató videót vagy az alábbi képeket. Ha nem érdekelnek további repülőgép inspirálta design tárgyak, akkor érdemes körbenézni a tervező cég oldalán. Azért is érdemes körbe nézni a tervezőnél, hiszen ezek a bútorok a lakberendezés és nem csak az iroda berendezésben használhatóak.

 

- Advertisement -

 

design asztal - konferencia design asztal - konferencia,dedesign asztal - konferenciadesign asztal - konferenciadesign asztal - konferencia

[ninja-inline id=10480]

blaci
blacihttps://otthon24.hu
Arculat és webdizájnerként mindig is érdeklődtem és foglalkoztatott a design minden formája így a lakberendezés, a trend a dekoráció sőt a DIY is.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,233FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Lemezjátszó mosdó kerámia – nosztalgikus és modern hangulathoz

Lemezjátszó mosdó kerámia modern és nosztalgikus hangulathoz és lakásokhoz. Gianluca Paludi tervezte ezt a lemezjátszó inspirálta mosdó, kerámia családot azoknak akik nosztalgikus érzelmeket táplálnak a...

Nosztalgia tábla – Kép készítése

Nosztalgia tábla dekoráció és díszítés lakásba, irodába akár az otthon található anyagokból, képkeretből Feldobnád lakásod vagy irodád? Nosztalgia tábla a megoldás! Ha meguntad, hogy parafatáblába gombostűvel felszurkálod az...

Karácsony – Gyerekek – Jótékonykodj Te is!

KARÁCSONY – GYEREKEK – JÓTÉKONYKODJ TE IS! Készíts karácsonyi ajándékot, vagy szedd össze újszerű nem használt játékaid és ajánld fel a Gyömrői Gyógypedagógiai Intézetnek!

Elképesztő street art lépcsősorok a világ minden tájáról!

Az nyaralásaink alkalmával igazán érdemes a lábunk elé is nézni! Összegyűjtöttük nektek a legszebb lépcsősorokat, melyek az ,,utcai művészet", a street art remekművei- útra...

Függőleges kert – Zöld fal egy beton falon egész évben

Függőleges kert és zöld fal egész évben a svéd időjárás viszontagságai között. Ha zöldre vágyunk a városban, megoldás a függőleges kertek lehetnek. Minden zöld ötlet...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod