Nyereményjáték 3 ajándékcsomaggal és növelhető nyerési eséllyel

54
412
Otthon 24 nyereményjáték

Nyereményjáték! 50 ajándék + a végső győztes 3 ajándékcsomagot is elvihet! Nálunk mindenki nyer!

Elindítottuk idei első nyereményjátékunkat. Elég csak lájkolnod és máris nyerhetsz. Növeld nyerési esélyed egy megosztással, tweet-el, meghívással vagy feliratkozással. Klikkelj ide, vagy Facebook oldalunkon a Nyereményjáték fülre.

A nyereményjáték célja

Szeretnénk ha oldalunkat az Otthon 24 lakberendezési és trend magazint minél többen megismernék. Reméljük van kedvetek ebben segíteni és közben nyerni is! Bevalljuk azt legalább annyira szeretnénk, hogy Ti is örüljetek a játéknak és a nyereményeknek, mint azt, hogy minél többen megismerhessenek minket!

A nyereményjáték működése

A játék nagyon egyszerű. Facebook-on játszhatjátok ha ide klikkeltek: Otthon 24 játék

Hogy elkezdjétek a játékot kezdéskor lájkoljátok az Otthon 24 facebook oldalunkat és máris kaptok egy sorsjegyet. A sorsjegy rendelkezik egy számmal. A játék alatt a heti résztvevők között folyamatosan sorsolunk ki ajándékokat, míg a játék végén sorsoljuk ki a főnyereményt és a végső győztest!

Otthon 24 - Facebook nyereményjáték indítása

Csak 1 győztes van? és kicsi az esély hogy nyerjek? Dehogy is! Olvasd csak el a következő sorokat! Nálunk mindenki nyer és az esélyek növelhetőek!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Elindult az Otthon24 lakberendezési és otthon portál

A játék célja és menete semmi másról nem szól, mint hogy minél jobban kapcsolatba kerülj velünk az általad is használt közösségi felületeken! Ezért minden játékos nyer, hiszen a jövőben azonnal értesülhetsz híreinkről, hasznos cikkeinkről, további játékainkról és szolgáltatásainkról. Ez neked nem elég? Olvasd tovább!!! 🙂

A játékosok között a játék ideje alatt minden héten további ajándékokat sorsolunk ki. Minden új hét elején tájékoztatunk majd az aktuális heti nyereményekről. Érdemes figyelni minket, híreinket, de ha elkezded a játékot akkor már erről is gondoskodtál hiszen lájkolsz majd minket!

Ha szeretnéd növelni a nyerési esélyedet arra is van lehetőség! Szerezz több sorsjegyet hogy növeld a nyerési esélyedet! Hogy teheted ezt meg?

 1. Hívd meg a játékba barátaidat! Ha legalább 5 barátodat meghívod a játékba, akkor további sorsjegyet kapsz tőlünk, így máris dupláztad az esélyedet a nyerésre!
 2. Ossz meg, kövess és írj rólunk! a következő tevékenységekért további 1-1 sorsjegyet kaphatsz tőlünk:
  • Facebook megosztás
  • Youtube csatornánkra feliratkozás
  • Google+ oldalunk követése
  • Twitter követés
  • Twitter tweet-elés
  • Feliratkozás a hírlevelünkre
EZ IS ÉRDEKELHET:  Magyarország 23. a Design Világ Ranglistán

Hogy csináld? Igazán egyszerű, kezd el most a játékot és a nyereményjátékban mi mindenben segítünk. Csak kövesd az utasításokat és a lehetőségeket!

(A nyereményjáték 2018.01.10-én indul és 2018.02.10-én ér véget.)

Nyeremények

nyereményjáték - otthon 24 - lakberendezés - nyeremények

A nyereményjáték főnyereménye 3 ajándékcsomag!

A játék végső nyertese nem elírás, valóban 3 db. ajándékcsomagot vehet át!

Egy konyhafelszerelés ajándékcsomag

(5 db-os Peterhof csúszásgátló bevonattal ellátott késkészlet, modern evőeszköz tartó,  Komplett, 6 db-os speciális mikrózható tároló tál készlet, 1 design kerámia sütő – tál, 1-1 állítható torta és kuglóf sütőforma és még sok sok más)

Egy elektronikai csomagot

(2 db. Power bank, 4 csomag USB-ről tölthető speciális elem …)

Egy játék csomagot

( társas játék, kártya …)

Heti nyeremények a 2. 3. és 4. héten

A játék 4 hétig tart, a 2. 3. és 4. héten a heti résztvevők között további ajándékokat sorsolunk ki. A pontos ajándékokról és feltételekről, mindig akkor adunk tájékoztatást mikor elkezdődik a következő hét.

Még mindig nem játszol? Mire vársz?

Otthon 24 - Facebook nyereményjáték indítása

54 HOZZÁSZÓLÁSOK

  • Szintén köszönjük, De Önt még nem látom a játékosok között. A játék, illetve a nyeremények a nyereményjátékunkban való részvétellel érhetőek el. Ehhez itt, a Facebook oldalon bal oldalt a nyereményjáték menüpontra kell klikkelni, vagy látogassa meg ezt a linket közvetlenül. https://www.facebook.com/otthon24/app/166578670622419 Itt, a játékban kell megosztani a megosztás gombal, majd igényelni utána még egy sorsjegyet. A használat egyszerű, érdemes megpróbálni.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt