StartÖtlettárKiegészítők - kütyükAlvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban - Nokia

Alvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban – Nokia

-

- Hirdetés -

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Alvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban. Lekapcsolja a lámpát, vezérli a fűtést mégsem kell hozzá semmit se viselni.

Ki ne szeretne tökéletesen aludni, de sajnos nem mindenki ébred fel minden reggel kipihenten és frissen. Az új Nokia alvás érzékelő, amit a 2018-as CES kiállítóson mutattak be pontosan ezt az ígéretet kívánja valóra váltani mindenkinek.

Az okos alvásérzékelő amit a Nokia fejlesztett, képes követni az alvási fázisokat, sőt emellett akár a világítást és a szoba hőmérsékletet is vezérelheti. További különlegesség, hogy az alvás érzékelőt nem kell hordani, elég egyszerűen a matrac alá helyezni.

- Advertisement -

Az alvásvezérlő érzékeli az alvási fázisokat, a horkolást  sőt még a pulzust is. Természetesen Wifi-vel képes kapcsolódni az otthoni hálózatra is és egy mobil applikációval összekapcsolva képes ezeket az adatokat elemezni.

Az otthoni okos rendszerekkel is képes össze kapcsolódni, mégpedig az IFTT protokol segítségével, amit támogat. Természetesen a fűtést és a világítást az alváshoz hangolja, hogy így is tökéletesítse az éjszakai pihenést.

“A víziónk, hogy segítsük a világ egészségesebbé tételét és az alvás minősége legalább annyira fontos eleme az egészséges életmódnak, mint a rendszeres testmozgás vagy az egészséges étkezés” mondta a Nokia marketing vezetője.

Hogyan is működik pontosan ez az alvás érzékelő? Mikor befekszel az ágyba, érzékeli ezt. Elhalványítja, vagy alváskor teljesen lekapcsolja a fényeket. Csökkenti a szoba hőmérsékletét. Sőt okos eszközökhöz kapcsolva akár a kávéfőzőt is bekapcsolja.

Az új alvásérzékelő lehetőséget ad mindenki kezébe, hogy betekintést nyerjen saját alvási szokásaiba. Javítsa az alvását, sőt a felébredést is az alvási fázisokhoz lehet időzíteni. Ahhoz hogy az alvás minőségét javítsuk, a legfontosabb, hogy először megismerjük azt.

- Advertisement -

Az adatok elemzésével és egy kis változtatással az alvási szokások között jelentősen lehet javítani az alvás minőségét. Reméljük a bemutató után mielőbb elérhetővé válik ez a hiánypótló termék és alkalmazás.

alvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlő

[ninja-inline id=10480]

blaci
blacihttps://otthon24.hu
Arculat és webdizájnerként mindig is érdeklődtem és foglalkoztatott a design minden formája így a lakberendezés, a trend a dekoráció sőt a DIY is.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,231FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

8 Színes padló a vidám élethez

Színes padló burkolatok a vidám hétköznapokra. Teremtsünk könnyedén jó hangulatot a lakásunkba! Szakadjunk el a mindennapok szürkeségétől és vigyünk egy kis vidámságot az életünkbe! A...

Svéd nappali – elegáns és praktikus stílus

Manapság újra divat a letisztult formavilág és az egyszerűség a lakberendezésben. A svéd stílus kifinomult és modern bútorai mindenki számára elérhetőek! A svédek híresek az...

Sejtelmes sziluettek- dekoratív árnyképek minden alkalomra!

A gyönyörű sziluettképek nagyon dekoratívak és személyesek lehetnek, hisz saját profilunkról is készíthetünk ilyen képkivágást! Akármilyen formát választunk, a hatás garantált: különösebb kézügyesség nélkül...

17 ingyenes lakberendező program és vizualizáló amit érdemes kipróbálni

17 ingyenes lakberendező program és vizualizációs segédeszköz amit érdemes kipróbálni. Nem gondoltam, hogy ennyi jó ingyenes lakberendező program van már amit majd ajánlani tudok nektek....

Modern Iroda vagy játszótér felnőtteknek? Nézd meg a legjobb, akár Budapesti irodákat –

Új trend az iroda, ami egyben játszótér és egy kreatív hely a felnőtteknek. Válogatásunkban több Budapesti felnőtt játszótér, avagy modern iroda is szerepel Az irodai...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod