StartÖtlettárKiegészítők - kütyükAlvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban - Nokia

Alvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban – Nokia

-

- Hirdetés -

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Alvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban. Lekapcsolja a lámpát, vezérli a fűtést mégsem kell hozzá semmit se viselni.

Ki ne szeretne tökéletesen aludni, de sajnos nem mindenki ébred fel minden reggel kipihenten és frissen. Az új Nokia alvás érzékelő, amit a 2018-as CES kiállítóson mutattak be pontosan ezt az ígéretet kívánja valóra váltani mindenkinek.

Az okos alvásérzékelő amit a Nokia fejlesztett, képes követni az alvási fázisokat, sőt emellett akár a világítást és a szoba hőmérsékletet is vezérelheti. További különlegesség, hogy az alvás érzékelőt nem kell hordani, elég egyszerűen a matrac alá helyezni.

- Advertisement -

Az alvásvezérlő érzékeli az alvási fázisokat, a horkolást  sőt még a pulzust is. Természetesen Wifi-vel képes kapcsolódni az otthoni hálózatra is és egy mobil applikációval összekapcsolva képes ezeket az adatokat elemezni.

Az otthoni okos rendszerekkel is képes össze kapcsolódni, mégpedig az IFTT protokol segítségével, amit támogat. Természetesen a fűtést és a világítást az alváshoz hangolja, hogy így is tökéletesítse az éjszakai pihenést.

“A víziónk, hogy segítsük a világ egészségesebbé tételét és az alvás minősége legalább annyira fontos eleme az egészséges életmódnak, mint a rendszeres testmozgás vagy az egészséges étkezés” mondta a Nokia marketing vezetője.

Hogyan is működik pontosan ez az alvás érzékelő? Mikor befekszel az ágyba, érzékeli ezt. Elhalványítja, vagy alváskor teljesen lekapcsolja a fényeket. Csökkenti a szoba hőmérsékletét. Sőt okos eszközökhöz kapcsolva akár a kávéfőzőt is bekapcsolja.

Az új alvásérzékelő lehetőséget ad mindenki kezébe, hogy betekintést nyerjen saját alvási szokásaiba. Javítsa az alvását, sőt a felébredést is az alvási fázisokhoz lehet időzíteni. Ahhoz hogy az alvás minőségét javítsuk, a legfontosabb, hogy először megismerjük azt.

- Advertisement -

Az adatok elemzésével és egy kis változtatással az alvási szokások között jelentősen lehet javítani az alvás minőségét. Reméljük a bemutató után mielőbb elérhetővé válik ez a hiánypótló termék és alkalmazás.

alvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlő

[ninja-inline id=10480]

blaci
blacihttps://otthon24.hu
Arculat és webdizájnerként mindig is érdeklődtem és foglalkoztatott a design minden formája így a lakberendezés, a trend a dekoráció sőt a DIY is.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,233FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

18 aranyos beltéri növény dekoráció egész évre

18 aranyos beltéri növény dekoráció. Kreatív és egyszerű ötletek amit bármikor, akár pár perc alatt elkészíthetsz. Filléres ötletek az év minden napjára. Ne csak tavasszal...

Repülő és landoló szőnyegek – a legmutatósabb összeállítások!

Nem vitás, lakásunkba igazi ,,varázsszőnyeg" kell! Harmonizáljon a bútorokkal, legyen meghökkentő és egyedi - igaz? Összeállításunkban különböző szőnyegvariációkra láthattok példákat, amik talán minden kívánságot teljesítenek! A...

3D nyomtatott padlóburkolat bármilyen mintával

3D nyomtatott padlóburkolatot készít egy Holland vállalkozás bármilyen mintával A 3D nyomtatás folyamatos térnyerése nem újdonság, hiszen mutattunk már be 3d nyomtatással készült fotelt, de...

20 tipp odaégett edény tisztítása ráégett zsír eltávolítása

20 tipp, odaégett edény tisztítása, ráégett zsír eltávolítása és egyéb kosz lerakodás megszüntetése.Tényleg 20 tipp, ötlet odaégett edény tisztítására, ráégett zsírok eltávolítására, koszos edényem...

17 Kerti lépcső és többszintű terasz a hátsókertekben

17 kerti lépcső és többszintű terasz gyönyörű hátsó és kiskertekben A nyár a szabadtéri szórakozásé és a kerti partiké. Ehhez azonban szükség van kertekre, hátsó...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod