StartDekorációLakásdekorációÁlcázzuk a TV-t képnek a Samsung képkeret utánzó UHD tv-vel

Álcázzuk a TV-t képnek a Samsung képkeret utánzó UHD tv-vel

-

- Hirdetés -

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Végre itt a Samsung képkeret és a lehetőség, hogy a TV ne egy nappalit rondító fekete doboz legyen, hanem egy a dizájnba illeszkedő dísz.

Már régóta vártam valamire ami lehetővé teszi, hogy a TV úgy legyen jelen a nappaliban, hogy ne rombolja annak megjelenését. Ebben segít most a Samsung képkeret, ami természetesen egy TV, aminek segítségével teljesen elrejthetjük, álcázhatjuk TV-nket.

Neked is egy jó hír ez a Samsung képkeret, ha elgondolkodtál már azon, mit lehetne kezdeni a TV-vel lakberendezés szempontjából. Egyszerű ötlet de fantasztikus megoldás, sokkal több mint amit elsőre gondolnál.

- Advertisement -

A termék Yves Behár tervező nevéhez kapcsolódik és Fuse Projekt oldalon meg is találhatjuk nála és természetesen a Samsung-al együttműködve dolgozták ki az ötletet. Fontos azonban elmondani, hogy sokkal többről van szó mint amit elsőre gondolnál.

Ez nem csak egy Samsung képkeret, azaz nem csak egy keret a tv-nek. Azon túl, hogy egy 4k (UHD) TV-t képnek álcáztak, még a technikát is segítségül hívták, hogy minél inkább képként működhessen a TV. A technikai részleteknél is fontosabb, hogy valódi műalkotásokat nézhetsz az eredetivel teljesen megegyező minőségben, ugyanis valóban igazi művészek képei közül válogathatsz egy saját applikáció segítségével.

Igazából a cél nem az volt, hogy a TV-t elrejtsék álcázzák, hanem hogy a TV-nézésen túl is legyen a TV a mindennapok és a lakás része és hozza el a művészetet a stílust a lakásba.. Ez a megközelítés adta az innovációt a Samsung képkeret megvalósításához a dizájnereknek.

samsung - képkeret - tv

Az ötlet, hogy a kijelző egy grafikát vagy képet jelenítsen meg alapvetően nem új, itt azonban az a különbség, hogy valóban a művészet áll a középpontban és ezt kiegészíti az új technológia is.

- Advertisement -

Emiatt a digitális felület a Művész mód létrehozása, ami a készenlét helyett működésbe lép, ugyan olyan komoly feladat volt mint a külső keret megtervezése. Bevezetéskor 100 mű lesz a rendszerben 38 művésztől 10 műfajban. Természetesen saját alkotások családi képek megjelenítésére is van lehetőség. A scannelés professzionális, mely a 4k felbontással együtt garantálja az eredetivel megegyező minőségű megjelenést.

Összefoglalva ez a Samsung Kép-TV:

  • Teljesen testre szabható fizikai kerettel rendelkezik. A keret lehet fém, műanyag, fekete vagy fehér, vagy ahogy nekünk tetszik.
  • Automata fényerő szabályzással rendelkezik, ami nem csak a környezet fényéhez igazítja a kijelző fényerejét, hanem azt is érzékeli van-e valaki a szobában. Így mindig csak a szükséges energiát használja és nem működik feleslegesen.
  • A feltöltött képek valóban művészi alkotások, így a lakás egy mini galéria vagy múzeummá is válik, valódi művészetben és műalkotásban gyönyörködhetünk.

Remélhetőleg mielőbb kapható lesz széles körben is a Samsung képkeret én már nagyon várom el tudnám képzelni a fekete doboz helyett ami most is a nappalit rondítja. Az áráról még nincsenek pontos információk, de várhatóan 2700-2800 dollár körül alakul.

 

samsung - képkeret - tvsamsung - képkeret - tv

Otthon 24 megosztás

samsung - képkeret - tvsamsung - képkeret - tv

[ninja-inline id=10480]

Music by HookSounds

blaci
blacihttps://otthon24.hu
Arculat és webdizájnerként mindig is érdeklődtem és foglalkoztatott a design minden formája így a lakberendezés, a trend a dekoráció sőt a DIY is.

SZÓLJ HOZZÁ

Kérjük írd meg a hozzászólásodat
Kérjük, add meg a neved itt

2,559FansLike
502FollowersFollow
2,233FollowersFollow
- Hirdetés -

Friss

- Hirdetés -

Érdekes

Intelligens otthon – ház automatizálás egy eszközzel

Tegyük otthonunkat, életünket egyszerűbbé és kényelmesebbé modern eszközök segítségével! A WIFI hálózat elterjedésével könnyedén automatizálhatjuk az egész lakásunkat! Manapság szinte minden háztartás rendelkezik WIFI hálózattal,...

Régi papírdobozok hihetetlen művészi újrahasznosítása, papír szobrok miegymás…

A régi papírdobozok nem csak pakolásra használhatóak, érdemes megnézni ezeket a hitetlen művészi vagy épp akár mindennapi újrahasznosítási ötletet Valahogy mindenkinek mást jelent a régi...

Monokróm Loft lakás fa dekorációval

Monokróm loft lakás fa dekorációval és galériával a letisztultság jegyében A Litván ID white lakberendező és tervező csapat nemrég fejezte be ezt a monokróm loft lakás...

Csilingelő díszek- a legszebb szélcsengők saját kezűleg!

A zenélő csengők sok kert és balkon sztárja- készítsük el saját kezűleg a kedvenc darabunkat! Inspirációinkban elhoztuk nektek a legjobb kézműves ötleteket, hogy csilingelő,...

A legötletesebb virágcserép dekorációk kicsiknek és nagyoknak!

Kertünk örök kiegészítői a virágcserepek: miért is ne dekorálhatnánk, festhetnénk ki őket kedvünkre? Legkedvesebb darabjainkká válhatnak ezek a mókás darabok, melyeknek az elkészítése is...
- Hirdetés -
x
Lájkold oldalunk:Már lájkoltál? Akkor bezárhatod